Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 10 éves lányotok milyen magas?

10 éves lányotok milyen magas?

Figyelt kérdés
Az én lányom 161cm és 54 kg.Mjdnem két fejjel magasabb mint az osztálytársai.Ez néha kellemetlen neki sajnos.
2011. márc. 28. 17:59
 1/9 anonim ***** válasza:
0%

Mégis miért kérdezel ilyet? Úgy sem tudsz semmit se csinálni vele. Ha most mondom, hogy az én gyerekem x c magas attól jobb lesz?

Beszélgess inkább a lányoddal, hogy ne bánkódjon, majd a többiek is megnőnek olyan magasra, addig meg örüljön neki, hogy magas. Menjen kosarazni korosztályos csapatba, aztán ő lesz a szupercsaj.

2011. márc. 28. 18:08
 2/9 anonim ***** válasza:
52%

Ez van, összenyomni nem tudod:-)))

Amúgy 11 éves fiam van, ő 154 cm.

2011. márc. 28. 18:30
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!!!!!!!!!!!!!!!!De ha azt kérdeztem volna hogy a 2 éves gyereketek milyen magas akkor arra lehet normálisan válaszolini!!!????Igen képzeld szoktam vele beszélgetni!!!!!!!!!!!!!!!!
2011. márc. 28. 18:39
 4/9 A kérdező kommentje:
Én arra gondoltam,hogy csak olyan fog ide irni aki nem akar kötekedni.
2011. márc. 28. 18:41
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Bár az én kislányom még 10 hónapos, de amikor én ennyi idős voltam, akkor volt egy osztálytársunk, aki nagy volt köztünk 5-6 osztályban. Ha hiszed, ha nem 8.-ban ő volt a legkisebb. Na nem biztos , hogy te a kislányodnál is így lesz, de próbáld azzal vigasztalni, hogy remélhetőleg ez csak egy átmeneti állapot és őszre már lehet lesz több lány is, aki azonos magasságú lesz , mint ő.
2011. márc. 28. 18:51
 6/9 anonim ***** válasza:

2 éves lányom 91 cm-es, valószínúleg nem lesz

alacsony:-))

2. voltam

2011. márc. 28. 18:57
 7/9 anonim válasza:
100%

Szia!

Igaz most 15 éves vagyok,de 10 évesen már 155 cm magas voltam. Mostanság nem is nőttem (2 éve semmit),170 cm vagyok:) Engem 11-12 évesen csúfoltak a magasságom miatt,mivel én is legalább 1 fejjel magasabb voltam. Rá egy évre már ők is majdnem olyan magasak voltak mint én!:) Most pedig nagyon jól érzem magam mivel magas vagyok,nem vagyok duci sem,pont jó az alakom. Ha hízok akkor sem látszik meg sokáig. Az meg a másik fele hogy a kosárban,röpiben is jó vagyok!

2011. márc. 28. 19:00
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
A lányom nemsoká lesz 10 éves, ő a legmagasabb lány az osztályban. 148 cm, 42 kg. De nagy a szórás, mert náluk is van, akinél 2 fejjel magasabb :) Az egyik ilyen, a másik olyan, mint a felnőtteknél. Majd utolérik...
2011. márc. 29. 08:57
 9/9 anonim ***** válasza:
11 évesem 160 cm és 43 kg. Ő a legmagasabb lány az osztályban, és nagyon büszke rá;)
2011. márc. 29. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!