Az én lányom 161cm és 54 kg.Mjdnem két fejjel magasabb mint az osztálytársai.Ez néha kellemetlen neki sajnos.
2011. márc. 28. 17:59
1/9 anonim válasza:
Mégis miért kérdezel ilyet? Úgy sem tudsz semmit se csinálni vele. Ha most mondom, hogy az én gyerekem x c magas attól jobb lesz?
Beszélgess inkább a lányoddal, hogy ne bánkódjon, majd a többiek is megnőnek olyan magasra, addig meg örüljön neki, hogy magas. Menjen kosarazni korosztályos csapatba, aztán ő lesz a szupercsaj.
2011. márc. 28. 18:08
2/9 anonim válasza:
Ez van, összenyomni nem tudod:-)))
Amúgy 11 éves fiam van, ő 154 cm.
2011. márc. 28. 18:30
3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!!!!!!!!!!!!!!!!De ha azt kérdeztem volna hogy a 2 éves gyereketek milyen magas akkor arra lehet normálisan válaszolini!!!????Igen képzeld szoktam vele beszélgetni!!!!!!!!!!!!!!!!
2011. márc. 28. 18:39
4/9 A kérdező kommentje:
Én arra gondoltam,hogy csak olyan fog ide irni aki nem akar kötekedni.
2011. márc. 28. 18:41
5/9 anonim válasza:
Bár az én kislányom még 10 hónapos, de amikor én ennyi idős voltam, akkor volt egy osztálytársunk, aki nagy volt köztünk 5-6 osztályban. Ha hiszed, ha nem 8.-ban ő volt a legkisebb. Na nem biztos , hogy te a kislányodnál is így lesz, de próbáld azzal vigasztalni, hogy remélhetőleg ez csak egy átmeneti állapot és őszre már lehet lesz több lány is, aki azonos magasságú lesz , mint ő.
2011. márc. 28. 18:51
6/9 anonim válasza:
2 éves lányom 91 cm-es, valószínúleg nem lesz
alacsony:-))
2. voltam
2011. márc. 28. 18:57
7/9 anonim válasza:
Szia!
Igaz most 15 éves vagyok,de 10 évesen már 155 cm magas voltam. Mostanság nem is nőttem (2 éve semmit),170 cm vagyok:) Engem 11-12 évesen csúfoltak a magasságom miatt,mivel én is legalább 1 fejjel magasabb voltam. Rá egy évre már ők is majdnem olyan magasak voltak mint én!:) Most pedig nagyon jól érzem magam mivel magas vagyok,nem vagyok duci sem,pont jó az alakom. Ha hízok akkor sem látszik meg sokáig. Az meg a másik fele hogy a kosárban,röpiben is jó vagyok!
2011. márc. 28. 19:00
8/9 anonim válasza:
A lányom nemsoká lesz 10 éves, ő a legmagasabb lány az osztályban. 148 cm, 42 kg. De nagy a szórás, mert náluk is van, akinél 2 fejjel magasabb :) Az egyik ilyen, a másik olyan, mint a felnőtteknél. Majd utolérik...
2011. márc. 29. 08:57
9/9 anonim válasza:
11 évesem 160 cm és 43 kg. Ő a legmagasabb lány az osztályban, és nagyon büszke rá;)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!