2,5 éves,98 cm magas,15,3 kg-os kisfiamnak milyen típusú autósülést vegyek?
Én gyerekem is kb ekkora, én még nem mertem 15-36 kilós ülést venni, inkább 9-36 kilósat vettem (épp a héten). Valahogy ez még biztonságosabb neki, beleültettem egy pár ülésbe a boltban.
A fejvédő részt ki kellett venni, de az ülés saját biztonsági öve még kell neki szerintem.
Amikor a fiam ilyen magas volt, akkor mar megvettuk neki a 15-36-ost. A sulya 16 kg volt, de nem hiszme, hogy az a 70 dkg sokat szamit.
Mi cybex solution x-fixet vettunk. A brendon nekem nem nagy kedvencem, de az jo volt benne, hogy ott a helyszinen kb 7-8 fajta szimpatikusabb ulesbe bele tudtam probalni a gyereket. Ez a fajta egyaltalan nem tunt nagynak hozza kepest, kenyelmesen, biztonsagosan ult benne.
Mi a 9-18-ast csereltuk le, azt kapta az occse, mar nem akartam ettol kisebb kategoriat venni, ezert probalgattunk addig, amig megtalaltuk az igazi ulest.
A Römer-es vagyok.Megvan: [link]
Mi a Jet-et vettük(2. sor 1. ülés)
Olvasd el a leírást,ha megtehetitek,érdemes beruházni ebbe az ülésbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!