Mikor vágattátok le először a kisbabátok haját? 7 hetesen még korai?
Figyelt kérdés
2010. júl. 20. 15:18
1/6 anonim válasza:
szia!
nagyon korai. Annyira nagy a babád haja, hogy ilyen megfordult a fejedben? Az én kisfiam majdnem egy éves volt, amikor először levágtam a haját, pedig nagy hajjal született.
2/6 anonim válasza:
Mi 1 hónapja vittük el fodrászhoz, majdnem 1 éves volt már akkor. Ha itt-ott zavaróan hosszú a baba haja szerintem lenyírhatod Te otthon.
3/6 anonim válasza:
A párom lányának a haját amikor hazahozták a kórházból le kellett vágni,mert belelógott a szemébe!Ugyhogy nyugodtan levághatod ha valami ilyesmi van a háttérben.
4/6 anonim válasza:
Szia!
Mi később, de még féléves kora előtt vágtuk le először, azóta még 3x. Sokan szörnyülködtek, de azért nem vártam tovább, mert a kislányom szemébe lógott. Levágnám ilyen korán is, ha pl. annyira a tarkójára lógna, hogy melegkiütéses lenne tőle.
(A rémtörténetekkel szemben nem hullott ki a babám haja, nem lett beteg stb. hajvágások után. Szépséges, sok és sűrű hajacskája van 15 hónaposan.:)
5/6 anonim válasza:
Az én fiam 5 hónapos, és mostanra teljesen kicserélődött a haja! A hosszú születéskori haja mára mind kihullott, de már megvan a következő réteg! :) Most nagyon szép, egyenletes hosszúságú rövid hajacskája van!
6/6 anonim válasza:
Mi ma vágtuk le a lányom haját,19 hónapos,mert meleg kiütéses lett a fejbőre meg a tarkója,és géppel le toltuk 3-rom milisre tök cuki nagyon jól áll neki és így nem izzad annyira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!