Kislányos anyukák, ti mikor lakkoztátok ki először a lányotok körmét?
Nem vagyok anyuka te pedig nem vagy begyöpösödött. Nem normális ,hogy ovisoknak is ki van festve ,mert vegyszeres dolgokról beszélünk.
Ha lenne lányom 13 éves korától engedném neki ,hogy fesse , szín ne lenne megszabva. iskolába is engedném neki. Nem egy lakktól lenne okosabb vagy butább.
Tudatosan még nem,és nem is tervezem egy jó darabig,DE!
Szilveszterre lakkoztam a körmöm,erre odajön a 2 éves lányom és kérdezi,hogy anya mit csinálsz?Mondtam neki,hogy kifestem a körmöm,erre ő:nekem is! :D
Akkor kapott egy pöttyöt az egyik körmére,és ennyi volt.
Még órákkal később is mindenkinek azt mutogatta,hogy anya kifestette a körmöm. Édes volt nagyon. :)))))
Ez tényleg aranyos, de amikor a több napos, mind a 10 körmön látható, lekopóban lévő lakk szerintem nem elfogadható.
Egyik ismerősöm aki nagy természetmániás, fejlesztőpedagógus óvónő sminkkészletet vett a gyereknek... Hát én valahogy nagyot csalódtam.
Valahogy én elakadtam a csillámtetkónál, bár az is csak nyaralás alatt :(
Múltkor egy statikus havert elhívtunk, hogy a vásárolandó házat nézze meg nekünk. Vele volt a 4 éves kislánya is. A fickó vörösre festett körmökkel jelent meg, lemondóan legyintett a kérdő vigyorunkra: "Ha a kislányod vörösre szeretné festeni a körmödet, akkor vörös körömmel vezetsz át a városon..."
Nálam megkapta az év apja címet :)
Gondolom az meg mindenkinek természetes, hogy a csecsemők fülét kilövik, de a körömlakk az már borzalom.
Logika...
Sokára. 4,5 éves a kislányom és nem kell neki még lakk, egyáltalán nem lehet összehasonlítani a fülbevalóval.
Egyébként nekünk még középiskolába sem engedték még a halvány rózsaszínű lakkot sem.
Volt régen ilyen rózsaszín, vízzel lejövős, pár napig tartó lakk. Na olyat kaptam 4-5 évesen, látástól mikulásig festettem vele a körmömet, és nagyon menőnek éreztem magam.
Aztán eltelt 11 olyan év, hogy átlátszó lakk sem járt a körmömön, nem még másmilyen. Nem k.rvultam el, nem lettem kezelhetetlen hisztis kis hercegnő. Ellenben arra pont elég volt, hogy ne anya cuccaiba nyúlkáljak bele folyton - pláne úgy, hogy némelyik sminkcucca elég csúnyán megjárta a kísérletezgetéseimet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!