Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Két kislányos anyukák. Nem...

Két kislányos anyukák. Nem érzitek néha azt az emberektől, hogy jaj szegény, nincsen fia?

Figyelt kérdés
Most várom a második babát, aki szintén kislány és nagyon rosszul esnek ezek, a majd a harmadik fiú lesz, meg egészséges legyen ez a lényeg és stb kommentek. Ti hogy küzdötök meg ezzel? Ráadásul a férjem is nagyon fiút szeretett volna, de ő már abszolút örül a második kislánynak, csak ez az érzés a többi ember felől, hogy nem is ember az,akinek nincs fia...Majd ha megszületik a pici jobb lesz ez?Tapasztalataitok?

#kislány #kisbaba #kislányos anyuka
2014. aug. 5. 18:30
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
68%

Én nem vagyok anyuka..

De. Most akkor szimplán csak nem láttam ilyen eseteket vagy marslakó vagyok,de én ezt furának tartom.

Hogy valaki ezt mondja hogy "jajj már megint lány"

Könyörgöm,nem lehet mindenki fiu,mert különben megállna az élet!? Hát nem?! A családhoz kell nő és férfi is..

2014. aug. 5. 19:02
 2/16 anonim ***** válasza:
65%
Egyáltalán nem érzetem. Nem lehet hogy egy kicsit túlreagálod.
2014. aug. 5. 19:02
 3/16 anonim ***** válasza:
50%
Nekünk 2 fiunk van, most vàrjuk a 3. babát, szerettünk volna lányt, de õ is fiú. :-) Folyamatosan lesajnálnak. Engem meg pont nem èrdekel. Valahol sejtettem hogy fiú lesz, meg sem lepõdtem, mikor mondta a doki. Ne vedd magadra, gyerek mind a kettõ. A lènyeg h vàrjátok szeretettel, s a legfontosabb az egèszsèg. Boldog babavàràst!
2014. aug. 5. 19:20
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 3 gyerkőcöm van, a két nagyobb fiú, és mikor terhes voltam a másodikkal, nekem is sokan mondták, hogy majd a harmadik lány lesz. Meg hogy "Úristen, még egy fiú" mintha ez olyan borasztó lenne. Ja, meg hogy "legalább egészséges"

A 3. tényleg lány lett :) de ha fiú azt sem bántam volna. Én is bántónak éreztem ezeket a beszólásokat.

2014. aug. 5. 19:24
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Én az első babàmmal vagyok várandós,és úgy néz ki,hogy fiú lesz.:-)

Nálunk a családban mindenhol lányok születtek. Borzasztó rosszul esik,hogy mindenki felől érzem,hogy kislányt vártak volna. "Mi lány pártiak vagyunk!" Hát menjetek a.....

Mikor mondtam,h fiú senki nem örült.

2 évet vártunk rá, csoda,hogy sikerült,pont nem érdekel a neme.:-)

2014. aug. 5. 20:05
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Nekem 3 lányom van, és amikor a 3.-at vártam, a faluban sokan a szemembe lesajnáltak, hogy jajj, szegény, biztos fiút akartunk, stb. Aztán ismét terhes lettem, és nem nézettük meg a nemét, de én direkt azt mondtam, remélem ő is kislány,mert rengeteg csajos cucc van itthon. Erre nem tudtak mit mondani, mondhatni letörtem a szarvukat. Persze titkon a hátam mögött összesúgtak, hogy szegénynek csak lányai lesznek... de ez egy kis falu.

Aztán mikor hazahoztuk, kék babakocsi, kék rugi, kék sapi... és akkor leesett az álluk, hogy fiú lett. :-)

És nem vagyok paranoiás. Ez a mi falunkban így működik.

2014. aug. 5. 20:24
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk 4 lányunk van. Mi is szerettünk volna egy fiút, főleg a férjem. Mikor még csak tervben volt az első, akkor is arról beszélt, hogy majd milyen jót focizik a fiával, együtt nézik a meccseket stb. Picit csalódott volt, mikor kiderült, hogy lány, majd még egy lány, de végül annyira megszerette, hogy lányai vannak, hogy az utolsó kettőnél (ikrek) már csak azért imádkozott, hogy megint lányok legyenek. Most van 4 focista lányunk :-)

Sokszor éreztem én is úgy, mint te, sajnáltak, hogy szegénynek nem jött össze egy fiú.. Ne foglalkozz ezzel, ne is vedd észre, ne is halljad meg! A lényeg, hogy egészséges legyen. Mondd meg, hogy te örülsz, hogy lány. Lássák, hogy boldog vagy. Ennyi.

2014. aug. 5. 20:47
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
én ezeken csak rohogtem,amugy szóról szóra ugyanezeket kaptuk meg...de a sok "lesajnalas"után baromi jol esett,mikor piacon egy idos bácsi azt mondta,hogy na "hal' Istennek,h még egy lany":)Azóta is Ő volt azóta is az egyetlen,pedig már fél éves mult a kicsi...a másik jo szöveg,amit a dokim mondott"egy szerszammal egyfelet lehet":) ő is két lányos apuka:)
2014. aug. 5. 20:52
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

2 lány után jött 1 fiú.

Ez se jobb, nehogy azt hidd. Az emberek azzal jönnek, hogy nna végre egy fiú is, így kerek a kép.

Meg azt is mondják, hogy akkor már nem is kell több gyerek (a véleményemet nem kérdik, pedig én szeretnék 4.et is)

Amikor a 2. lányomat vártam, nagyon ideges voltam az emberekre, mindig jöttek a beszólásokkal, hogy nem baj, legalább egészséges, meg ilyen h.ülyeségek.

Ezt tetőzte a fiú megszületése.

Marha idegesítőek az emberek.

Hozzá kell tennem, én ha választani lehetett volna, akkor inkább 3 lányt választottam volna, de persze imádom a kisfiamat, félre ne értsétek, csak ha kettő nem közül lehetett volna választani, akkor nekem a lány állt volna közelebb.

Szóval nem, nem lesz jobb, ha megszületik, te is kapod majd a baromnál barom beszólásokat, jobb ha már most megszokod és felveszed a pléhpofát, felesleges visszaszólni, már erre is rájöttem, az emberek csak hajtják a sajátjukat, oda se figyelnek, hogy téged és a gyerekedet ezzel megbántanak.

2014. aug. 5. 20:53
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

1 db lányom van,két olyan vélemény volt amin picit elképedtem.Mikor válaszoltam,hogy lány nemű,akkor:

1, Nem baj!

2, Majd a második fiú lesz!

A vicc az,hogy azt sem bánnám,ha mondjuk 3 vagy 4 lány gyerekem lenne,annyira lányos anyuka vagyok,annyira élvezem, azt ami egy kislánnyal jár,hogy abszolút nem érdekelne.

2014. aug. 5. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!