Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Két kislányos anyukák. Nem...

Két kislányos anyukák. Nem érzitek néha azt az emberektől, hogy jaj szegény, nincsen fia?

Figyelt kérdés
Most várom a második babát, aki szintén kislány és nagyon rosszul esnek ezek, a majd a harmadik fiú lesz, meg egészséges legyen ez a lényeg és stb kommentek. Ti hogy küzdötök meg ezzel? Ráadásul a férjem is nagyon fiút szeretett volna, de ő már abszolút örül a második kislánynak, csak ez az érzés a többi ember felől, hogy nem is ember az,akinek nincs fia...Majd ha megszületik a pici jobb lesz ez?Tapasztalataitok?

#kislány #kisbaba #kislányos anyuka
2014. aug. 5. 18:30
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
51%
Nekünk lányunk van, a kezdetektől fogva mindketten lányt szerettünk volna, úgyhogy nagy az öröm. Féltem is hogy fiú lesz, abszolút nem szerettem volna fiút.
2014. aug. 5. 22:30
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

2 lányom van. Terhes voltam a másodikkal, tök idegen ember bűbájosan:

- És fiú lesz?

- Nem, ő is lány.

- Jaj, szegény apuka biztos nagyon csalódott.

- Nem, ő is lányt akart.

- Na persze, csak nem akarja magát megbántani.

Alig öntötte el a szar az agyam. :)

2014. aug. 5. 22:46
 13/16 anonim ***** válasza:
69%

Utolsó:

Az ilyeneknek tuti benyögnék valami sokkolót,pl,hogy: "hát igen,ezért fogjuk örökbe adni egy kedves meleg párnak"...komolyan ennyit az esély egyenlőségről mikor lassan szégyellni kell,ha nem fiút szül egy nő...ugyanott tartunk mint 200 éve csak már szavazhatunk meg dolgozhatunk,más nem igen változott.Bocs az offért.

2014. aug. 5. 23:34
 14/16 anonim ***** válasza:

Mi is ugymond lanyos csalad vagyunk.egy szem fiu van az ocsem.mellette 3hugom.a hugomnak is lanya van.en is vilageletemben lany kepzeltem magamnak.fiu lett.lassan fel eves.nem adnam 10)lanyert sem.mindenki azt mondja nem baj majd a kovetkezo lany lesz(nem vszinu h lesz kovetkezo:-(

de mindegy mert biztos akkor is lennenek beszolasok.ne is torodj veluk!:-)boldog babavarast.

2014. aug. 6. 02:10
 15/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ. Némelyiken jót derültem.:-)Akkor nem vagyok egyedül ezzel.barhogyan is, nagyon várom a második kiscsajszit.
2014. aug. 6. 07:49
 16/16 anonim ***** válasza:

Lányom van, több gyereket nem tervezünk (amúgy férjemnek van még egy lánya). Néha én is megkaptam a "lány lesz? Nem baaaj!" mondatokat, de én konkrétan elröhögtem magam rajta.

Ami nálunk viccesebb volt: szüleimtől terhesség elején kérdeztem, hogy minek örülnének jobban, amire természetesen a "teljesen mindegy, egészséges legyen, és végre lesz unokánk, juhú!" választ kaptam.

Amikor 18. héten mentünk UH-ra és ígérték, hogy a nemét is megmondják, kérték a szüleim, hogy utána azonnal jelentkezzünk. Apám vette fel a telefont:

- Szia Apa, hát úgy néz ki, hogy Bélának (legyen ez a férjem neve) csak X kromoszómákat sikerül gyártani.

Mire apám teli torokból átüvölt a lakáson anyámnak:

- Te Manci, hallod, gyere ide, FIÚÚ!!!!

Miután elfojtottam a kitörni készülő röhögést - közben anyám átvette a telefont - elismételtem neki, hogy X kromoszómából kettő van, mire anyámnak el kellett magyaráznia apámnak, hogy kislány lesz.

Apám persze imádja őt is, tapad rá, mint a matrica, de ott kiugrott a nyuszi a bokorból, hogy fiút szeretett volna unokának :)

2014. aug. 6. 16:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!