Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 5,5 és fél éves 6 éves kislány...

5,5 és fél éves 6 éves kislányos anyukák! Mekkora?

Figyelt kérdés
Kiváncsi lennék, hogy 5-6 év közötti kislányotok hány centi és hány kiló! Illetve ha van orvosi vélemény a méretekről az is érekelne! Az én lányom 5 és fél éves 118cm és 23kg, az orvos szerint elhizott! Én elfogult vagyok a sullyávval kapcsolatban, igyekszem minél egészségesebben etettni ( már ha lehet) és elegendő mozgást ( aktiv) biztosítani. Szerintem nincs elhizva, formás alkaja van, erős csontozatú, ráadásul egyenletesen oszlik el rajta
2014. aug. 4. 17:21
 1/10 anonim ***** válasza:
6 éves státuszon a lányom 127 cm és 28 kg volt. Az enyém is nagyon erős csontozatú, nem "pálcika" kislány, mindenhol tömény, kőkemény izom. (bicikli, roller, görkori)
2014. aug. 4. 17:27
 2/10 anonim ***** válasza:
Pont ma szerettem volna én is egy ilyen kérdést kiírni.Az én lányom szintén 5.5 éves a magassága is hasonló,de a súlya több.A mi orvosunk szerint nem kövér,nem elhízott,hanem egyszerűen ilyen testfelépítésű.Ő nagy súllyal is született és ezt tartja is.Rengeteget mozog.Fára mászik,egysoros görkorit használ,rengeteget bicózik.Széles válla,széles csípője van.Tény,hogy szeret enni,de nagyon ritkán van édesség.Imádja a főtt ételeket,főleg a leveseket.Spenót,sóska,borsófőzelék bármikor jöhet.Az étrendje változatos,a mozgása is rendben,sőt.Az én bánatom,hogy egyik nap hallottam,hogy egy másik kisgyerek ledagadtozta.
2014. aug. 4. 17:49
 3/10 anonim ***** válasza:

5,5 éves (dec-ben lesz 6)

120 cm és 21 kiló. Nulla háj rajta.

2014. aug. 4. 20:28
 4/10 anonim ***** válasza:

tesóm lánya 116cm és 22 kiló :)

jó formás, van pocak, popsi, meglátszik rajta, hogy nyáron nincs edzés, egyébként 2 kiló ugrott fel rá a nyáron.

fiam pont akkora mint a lány, csak 2 kilóval kevesebb, ő meg kifejezetten sovány.

szerintem nagyon sok függ a csontozaton is :)

egyébként most megnéztem a bmi-t és valóban túlsúlyosnak írja a lányod

2014. aug. 4. 21:53
 5/10 anonim ***** válasza:

Az én lányom még csak 4. De 116 cm 21,5 kg. Csöppet sem duckó, sőt sehol egy hurka.

Érdekes a dokitok..

2014. aug. 5. 07:00
 6/10 anonim ***** válasza:

Én is néztem egy BMI kalkulátort. Az szerint ippeghogy a súlyfelesleggel rendelkező kategória alsó határán.

Szóval egyáltalán nem kövér.

2014. aug. 5. 08:51
 7/10 anonim ***** válasza:

1. és 6. vagyok

Megnéztem az én lányom BMI-jét.

Az szerint "egyértelműen túlsúlyos".

Íme egy kép róla:

[link]

Ennyit a kalkulátorokról... :)

2014. aug. 5. 08:59
 8/10 anonim ***** válasza:

Nekem 5,5 éves fiam van.119centi és 18 kiló.Nagyon sovány szegénykém.Bár lenne egy kicsit túlsúlyos.

Eszik rendesen mindent,többet eszik mint én,de mégis vékonyka.

A kislány uncsitesója most volt 5 éves júliusban. Ő 111 centi és 19 kiló volt akkor,és mondta a doktornő,hogy teljesen jó.Tiszta izom ott is a kislány.

2014. aug. 6. 09:18
 9/10 anonim ***** válasza:
Kislányom is 5,5 éves, 24 kg. Széles a háta, vannak combjai, kis pocakja, de nem kövér. Inkább ilyen legyen, mint csont sovány, és állandóan beteg.
2014. aug. 6. 21:37
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Nem tartom a lányom kövérnek vagy túlsulyosnak, persze azzal tisztában vagyok hogy nem sovány! Egészséges és ez a lényeg ( persze a ha korosan elhizott lenne az már más tészta). Csak felpiszkálta a csöröm a doki, persze lehet hogy csak felhivta a figyelmem, hogy ne hogy elaszaldjon ló vele! Kitudja! Soványan, ducin, kövéren, mindenhogy imádnivalóak a gyerekek!
2014. aug. 8. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!