Mit sportol a gyereketek? Mikor kezdte? Mi alapján döntöttetek?
Úszni vittem elsőnek a BVSC uszodába és 3 évesen.
A kicsit is most fogom elvinni, szeptembertől kezdi ő is.
Mindenképp szerettem volna, ha megtanulnak a gyerekeim úszni . A nagy 7 éves és több versenyen is voltunk már vele. Nagyon jó eredményeket ért el. Szereti, alig várja, hogy újra menjünk.
Viszont egyik gyerekemet sem fogom akadályozni abban, ha más sportot szeretnének űzni.
Megengedtem a lányomnak, hogy bármit kipróbáljon oviban, ami érdekli. Volt ami nem jött be neki. Az úszást én akartam, ő pedig nagyon megszerette. 3 éve küzdősportot is űz, évek óta lovagol. 4 éves kora óta úszik rendszeresen.
Az úszóiskolák között nagy a különbség, többet is kipróbáltunk (praktikus okból: hozták-vitték), de végül maradtunk az elsőnél. Egyébként a lányom már iskolás.
A fiam most fog oviba menni, jó labdaérzéke van, valami olyasmire fogom vinni első körben és nála is ragaszkodom az úszáshoz. Lovagolni is fog, küzdősportot is ki fog próbálni, stb. Én ennek a híve vagyok, azt csinálja, amit szeret, de ahhoz meg kell ismernie. Majd meglátjuk, mihez van érzéke és kedve. :)
5 hónaposan baba uszival kezdtünk és 3 éves korától úszik "komolyabban". Akkortól tanul igazából úszni. 3 évesen írattam be tornára is, nagyon szereti.
Úszni mindenképpen szerettem volna, hogy megtanuljon, nem korán, de így alakult. Először csak azért mentünk, hogy társaságban legyünk és akkor nyílt nálunk egy klór- mentes gyerek uszoda. Nagyon bejött mindkettőnknek, így itt ragadtunk.
Pedagógusként és édesanyaként sem gondolom, hogy korán el kell kezdeni a különórákat. Erre kaptam egy olyan gyereket, aki erre rácáfolt. Nagy szüksége van az úszásra és a tornára is. A tornát pedig azért választottam, mert szerintem fontos a mozgásfejlődés szempontjából. Ebben megerősített később az ortopédus is, akinél azért jártunk, mert kicsit csámpás volt a lányom.
4-6 eves koraban karatera es kung-fu-ra jart a fiam, 6 evesen kezdett el teniszezni.Most 8 eves,heti 3-4 alkalommal teniszezik,iden indult az elso komolyabb versenyen.
Nekunk az uszas csak kikapcsolodaskent van jelen,tengerparti orszagban elunk,napi rendszeresseggel uszik a tengerben vagy medenceben,de nem edzes kereteben.
3 évesen kezdte az úszárt,most 4 éves és víz alatt simán mellúszásba úszik!Múlt héten fejeztük be a 2 hetes úszótábort!
Szeptembertől bírkózásra akarom vinni,már voltunk májusban 1x megnézni nagyon tetszett neki azóta is emlegeti,várja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!