Mit csinál (ná) tok, ha az ovis lányotok annyira behisztizik, hogy taknya-nyála egybe folyik, öklendezik és közben még mindig üvöltve követel?
Figyelt kérdés
2014. dec. 21. 13:47
1/25 anonim válasza:
Ez velünk otthon történt, én beraktam a zuhany alá. Használt.
2/25 anonim válasza:
Ha nagyon belemelegszik a hisztibe egyszerűen úgy teszek mintha nem hallanám. Teszem a dolgom, ő meg majd megnyugszik.
3/25 anonim válasza:
Megmondom neki8 hogy na ez már túlzás, szégyelje magát, és hogy ezzel nem éri el amit akar. És hogy nyugodjon le sürgősen, mert különben bünti lesz. És otthagyom megnyugodni.
4/25 anonim válasza:
Ezért biztos leleszek pontozva,és "szaranyuzva".Eddig egyszer fordlt elő ilyen,egy kis pohár vízzel leöntöttem,és abbahagyta.Azóta nem is fordult elő ilyen durva hiszti.
5/25 anonim válasza:
Belegondolnék nekem mi bajom van.
6/25 anonim válasza:
rácsukom a szobaajtót, amíg le nem nyugszik,ha ez itthon történik. Újabban a "jólvan kisfiam, amíg így viselkedsz, nem beszélek veled" jön be. Egyből jön utánam és bújik.
7/25 anonim válasza:
Szobaba becsuk, ha abbahagyja kijohet.
8/25 anonim válasza:
Soha nem szabad bezárni a gyereket a szobába, még csak kilincsre sem, mert még nagyobb traumát okozhatunk vele.
Nálunk a pohár vízzel leöntés nem vált be, az ölelgetés, magyarázás sem, én teljesen figyelmen kívül hagyom, megvárom míg lecseng, vagy elkezdek látványosan mást csinálni, hátha elterelődik a figyelme.
9/25 anonim válasza:
Igen, de ez nem sima hiszti, ez már a hányós-őrjöngős, csillapíthatatlan dolog.
10/25 anonim válasza:
Nem foglalkoznék vele. Mivel rájön, hogy felesleges a hiszti, mert anyát nem hatjta meg, ezért abbahagyja és aztán jön hízelegni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!