Mit csinál (ná) tok, ha az ovis lányotok annyira behisztizik, hogy taknya-nyála egybe folyik, öklendezik és közben még mindig üvöltve követel?
Figyelt kérdés
2014. dec. 21. 13:47
11/25 anonim válasza:
Nem foglalkozok vele. Mintha ott sem lenne.
12/25 anonim válasza:
Azt mondtam neki, hogy ez nem emberhez méltó viselkedés, és nem állok vele szóba, amíg így viselkedik. Vonuljon félre, és ha megnyugodott, kijöhet. Nem zártam be, csak elküldtem, és nem vettem róla tudomást. Amikor kijött, megbeszéltük. Nekem egyszer volt idegrohamom tizenévesen, akkor anyu a csap alá dugta a fejemet.
13/25 anonim válasza:
Ú hogy lepontozott a sok h*lye p*csa. Ennyire fáj hogy talán veletek van a gond ha gond van a gyerekkel??
14/25 anonim válasza:
Utolsó, neked nincs gyereked, ugye? Nagyjából nulla az esélye még a legharmonikusabb családban is, hogy egy gyerek egyetlen hisztiroham nélkül nőjön fel.
15/25 anonim válasza:
nekem mondjuk fiam van és nem hisztis, de nálunk is előfordul néha ilyen :) szerintem minden gyerek behisztizik időnként, nem hiszem, hogy a szülőnek magába kéne néznie ezért :D
ha itthon vagyunk akkor megy a szobájába míg le nem nyugszik. addig nem jöhet ki míg sír vagy hüppög. pisilni és arcot mosni jöhet ki. aztán megbeszéljük.
ha boltban, olyan egyszer volt elég rég, akkor be a kocsiba és haza...
férjem zuhany alá nyomja, az a leghatásosabb és tőle tart is emiatt :)
16/25 anonim válasza:
ne legyünk álszentek. Azért van már az a fokú hiszti, aminél már nem használ a szép szó, meg az ölelgetés, és a figyelmen kívül hagyás. Ttrauma-e neki vagy sem, szerintem inkább egyedül hagyom (hogy átgondolja a dolgait), minthog kapjon egy istenes fülest. Nálunk hiszti után mindig békülés van, puszi meg szeri. Mindig tudja hogy akkor is szeretem, amikor épp vitatkozom valamiért vele
17/25 anonim válasza:
Miért is nem tette föl senki azt a kérdést, hogy mitől hisztizett be az a kislány? Talán ez is fontos kérdés. Akkor én most megkérdezem. Kedves Kérdező! Elmesélnéd, hogy nézett ki a szitu, amitől ilyen hisztériás rohamot kapott a kislány? Mert a megoldás erősen függ ettől is...
18/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Előzmény annyi volt, hogy megbeszéltük, összepakoljuk a játékot (lépni nem lehetett a szobában), és akkor van bármi egyév kívánság, ha eltűnt a rumli, ennek megfelelően nem is adtam neki oda amit követelt.
2014. dec. 22. 06:24
20/25 anonim válasza:
Több variáció előfordult... kiabáltam, nyakon öntöttem, popsira csaptam, fenyegettem.... de úgy néz ki mégiscsak a "nagykönyvben" írottak hatnak legjobban az én fiamra... azaz meg sem hallom, rohadt nyugodt hangon terelem a figyelmét. Ha nem megy, akkor nem szólok hozzá, de megvárom, míg elmúlik a vihar. Ha reagálok a hisztire, később hagyja abba, mert közönség leszek neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!