Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit csinál (ná) tok, ha az...

Mit csinál (ná) tok, ha az ovis lányotok annyira behisztizik, hogy taknya-nyála egybe folyik, öklendezik és közben még mindig üvöltve követel?

Figyelt kérdés
2014. dec. 21. 13:47
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Máskor mindig szépen megy az összepakolás?
2014. dec. 22. 15:29
 22/25 anonim ***** válasza:

És persze a szitu attól is függ, hogy hol vagyunk.

Nekem 3gyerekem van. MIndenhova el lehet velük menni, 99%-ban nagyon kis jólneveltek és tudnak viselkedni. Úgy istenigazából még egyik sem hisztizett be nyilvános helyen így, amit kérdezel, de a középső nemrég azért próbára tett rendesen az Aldi kellős közepén. Még sosem csinált ilyet, de hangosan üvöltözve elkezdett játékokat követelni. Hirtelen nem tudtam mit csináljak, mert még előtt nem csinált ilyet, 4,5éves. De azért persze tettem a dolgom, elmagyaráztam neki, hogy ne ordítson, majd elkezdtem a kijárat felé venni az utirányt vele, szépen lassan. Édesapámmal vásároltunk éppen, szóltam neki, hogy megvárjuk a kocsiban. Mire kiértünk már éppen eléggé elszakadt nála a cérna. Beültettem a kocsiba, és mellé ültem. Nem vettem róla tudomást, és mikor hazaértünk és kb lenyugodott megbeszéltük a dolgot.

Ő egyébként itthon a semmin is ki tud akadni. A vizes dolgot még nem próbáltam, de asszem ki fogom. :) Nagy hiszti esetén én is a szobájába kisérem, szólok, hogyha végez, kijöhet.

A kicsi 3éves, nála is ez a szobába vezetés vált be, bár ő könnyebb eset jóval, mint a bátyuska.

2014. dec. 22. 22:36
 23/25 anonim ***** válasza:
Simán nyakon önteném egy pohár vízzel. Ha az nem használ, akkor meg zuhany. Semmi baja nem lesz tőle, inkább legyen vizes, mint megfulladjon a hisztijében.
2014. dec. 23. 10:58
 24/25 anonim ***** válasza:
Hány gyerek fulladt már meg hisztiben???
2014. dec. 23. 15:30
 25/25 A kérdező kommentje:
A hányás bizony okozhat fulladást, jobb ha tudod!
2014. dec. 27. 11:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!