Milyen szokott lenne egy ovis babazsúr?
Sok kajat ne keszits, mert eddig akarhol voltam vagy tartottam, mi szulok zabaltunk be a vegen es mindig sok maradt. Foleg apro falatkak, mert a tortazason kivul nem ulnek asztalhoz szendvicset se enni.
Amikor meglatjak a jatekokat akkor altalaban azzal elfoglaljak magukat, keves iranyitott jatekkal keszulj. Ja, esbuli elott dobozba a kedvenc macival vagy barmivel, ami a gyereknek kulonosen ertekes, en megmondtam hogy nincs hiszti hogy mihez nyulhatnak a vendeg gyguerekek.
Én még nem rendeztem csak segitettem a barátnőméknél régebben. Hivott bohócot és arcfestőt, a gyerekeknek nagyon tetszett, teljesen be voltak pörögve :)
Ételekből mindenből kicsiket készitettünk, kis szendvicsek bagettetből, kis fasirtgyolyók , mini pizzák, mini virsli ( hot dognak)
És persze a torta és aprósütik, pogik stb.
Lufikkal feldiszitettünk mindent, és papirtányérokat, műanyag poharakat, evőeszközöket használtunk aznap :)
Van egy olyan aranyos, ötletes dolog amit szerintem ha elkészitesz sikered lesz ( fasirtsüni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!