Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen szokott lenne egy ovis...

Milyen szokott lenne egy ovis babazsúr?

Figyelt kérdés
Nálunk most lesz először, kell valami külön programot kitalálni nekik? vagy eljátszanak? Bármi érdekel a témával kapcsolatban :) Köszi!

2014. nov. 16. 11:26
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem eljátszanak, de azért élvezik, ha közbe-közbe van egy-két irányított játék vagy legalább ötlet. Egyébként meg, ha mindenki befutott, leühetnek enni, utána meg rá pár percre szétszélednek szétszedni a lakást. Szülőkkel jó előre tisztázni, hogy otthagyós-e a buli vagy örülsz, ha maradnak.
2014. nov. 16. 12:12
 2/3 anonim ***** válasza:

Sok kajat ne keszits, mert eddig akarhol voltam vagy tartottam, mi szulok zabaltunk be a vegen es mindig sok maradt. Foleg apro falatkak, mert a tortazason kivul nem ulnek asztalhoz szendvicset se enni.

Amikor meglatjak a jatekokat akkor altalaban azzal elfoglaljak magukat, keves iranyitott jatekkal keszulj. Ja, esbuli elott dobozba a kedvenc macival vagy barmivel, ami a gyereknek kulonosen ertekes, en megmondtam hogy nincs hiszti hogy mihez nyulhatnak a vendeg gyguerekek.

2014. nov. 16. 12:34
 3/3 anonim ***** válasza:

Én még nem rendeztem csak segitettem a barátnőméknél régebben. Hivott bohócot és arcfestőt, a gyerekeknek nagyon tetszett, teljesen be voltak pörögve :)

Ételekből mindenből kicsiket készitettünk, kis szendvicsek bagettetből, kis fasirtgyolyók , mini pizzák, mini virsli ( hot dognak)

És persze a torta és aprósütik, pogik stb.

Lufikkal feldiszitettünk mindent, és papirtányérokat, műanyag poharakat, evőeszközöket használtunk aznap :)

Van egy olyan aranyos, ötletes dolog amit szerintem ha elkészitesz sikered lesz ( fasirtsüni)

[link]

2014. nov. 16. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!