Mennyire öltöztetitek fel télen a nagyobb ovis gyerekeket?
trikó-póló-pulcsi-téli kabát
harisnya-vízhatlan bélelt nadrág
bélelt csizma
sapka-sál-kesztyű
de ugye függ attól hány fok van :)
ez épp elég -20 fokban is, hisz ők futkároznak, bemelegszik leizzad és akkor fázik meg...
tavaly nem volt nagy hideg,így a szánkózásokat kivéve harisnya,thermo nadrág,rövid és hosszú ujjú póló,télikabát volt rajta.szánkózáskor sínadrág
akkor négy éves volt
idén ugyanígy lesz
az oviba egyébként be van készítve még egy mellény,ha nagyon hideg lenne,de nem igazán szokta felvenni
én ledöbbenek,amikor szegény gyerekek harisnyában,melegítő nadrágban,atlétában,rövid és hosszú ujjú pólóban meg még pulcsiban vannak.nekem ez sok
tavaly harsinya+rövidnadrágban volt bent,idén vettem a H&M-ben jégeralsót,amit egyedül is könnyen felvesz,így bent melegítőben lesz zoknival,ha meg mennek ki,akkor melegítő le,jégeralsó,termónadrág fel
Ha mínuszok vannak, akkor trikó, vékony hosszú ujjú, egy vastag pulcsi, alul harisnya és anorák (ez a felsőteste egy részét is takarja) plusz télikabát, sapka, sál, kesztyű.
Oviban a vékony hosszú ujjú és harisnya marad és kap egy szoknyát fölé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!