Az korai diagnózis lenne szerintem, egy ilyen pici még nem képes az empátiára.
2015. ápr. 10. 11:52
4/12 anonim válasza:
ó nekio ez még bohócmutatványnak tűnik
igaz én babám még kisebb de ő meg azon nevet ha az autok frontálisan ütköznek, vagy neki mennek a falnak(mármint itthoni kisautók)
2015. ápr. 10. 12:26
5/12 anonim válasza:
*van amolyan meglepetés doboz is, aminek ha kinyitod a fedelét kiugrik belőle egy kabala, az is vicces nekik
2015. ápr. 10. 12:28
6/12 anonim válasza:
Nem érdekli a zenés foglalkozás, nem minden gyerek szereti. Ettől még nem pszicho. Emellett, empátia érzet igen sokára fog kialakulni, nem tudja még, hogy nem nevetjük ki ami a másiknak rossz.
2015. ápr. 10. 13:04
7/12 anonim válasza:
Fiam sem szereti (2 éves) a zenés dolgokat, az esek-kelek dolgokat annál inkább. Ha megbotlok valamiben, halálra neveti magát. Néha direkt esek-kelek hogy jót nevessen rajtam.
Szerintem ne aggódj ezen.
2015. ápr. 10. 13:59
8/12 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
egy kicsit aggódok,mert a többiek olyan szépen elvannak.lehet,hogy valami mást kéne keresni neki
2015. ápr. 10. 15:00
9/12 anonim válasza:
Nem lehet, hanem biztos. Nem minden gyereket érdekel a zene meg a tánc.
2015. ápr. 10. 16:22
10/12 anonim válasza:
Dehogy pszicho! Mindig azt hisszük, hogy minden gyerek szereti a zenét v ugyanazt szereti, meg hogy minden gyerek ugyanolyan - dehogy, ahogy a felnőttek se. Nekem a nagyobbik nem szereti a zenét, a pici minden hangra azonnal táncol. Azt meg sztem minden gyerek viccesnek találja, ha vki elesik, még mi is sokszor, csak tudjuk, hogy nem illik nevetni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!