Normális ha két év körüli gyerek ennyire nyugtalanul alszik? Többi lent?
Figyelt kérdés
26 hónapos kisfiam az elmúlt két hétben borzalmasan alszik éjszaka. Álmában sokszor sikít illetve olyan visításokat hallat mint amikor ébren toporzékolva hisztizik valami miatt. Többször fel is ébred az éjszaka közepén de sírni nem sír ilyenkor. Mostanában akaratosabb lett és többet hisztizik nap közben. Emiatt álmodik ilyeneket szerintetek vagy valami gond lehet vele? Normális, hogy egy éjszaka van, hogy két óránként felébred?2015. márc. 16. 13:05
1/6 anonim válasza:
Nem jön a foga ? Nem néz tv-ben őt felzaklató műsort ?
2/6 anonim válasza:
Jól gondolod, a napközbeni eseményeket dolgozza így fel álmában. Az én kétéves kislányom is gyakran alszik nyugtalanul, néha még beszél is közben, amit álmodik, pl ÉN AKALOM!!! NE SEGÍTS!!! VIOLA, ADD VISSZA, ENYÉM!! ÉN CSINÁLOM EDEDÜL!!! stb. A foga pedig kb egyfolytában jön, mivel még csak 15 van kint neki,de nem fedeztem fel összefüggést a fogai és az alvása között.
3/6 anonim válasza:
22 hós jelenleg, a fogzáskor MINDIG rosszabb az alvása, gyakrabban kel, nyöszörög, sír álmában....Van, hogy 2 hónap is kell, mire túl vagyunk egy-egy ilyen fogzáson és végre látszik egy kis csücsök. Nálunk a szemfog ilyen.....még csak 2 van kinn. Kitartást nektek is.
4/6 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Az lemaradt, hogy a legrosszabb éjszakáknál én fél adag Nurofent szoktam adni lefekvés előtt neki, na attól jobb lesz. Persze csak alkalom szerűen.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Tv-ben max. esti mesét néz azt is összeválogatottat, nem a csatornákat: Verdák, Bogyó és Babóca meg hasonlók így biztos, hogy ott nem lát olyat ami felzaklatná. A foga most jön éppen, a hátsó rágó mert még 4-et várunk onnan csak eddig nem tapasztaltam ilyet a többi fognál. De akkor tényleg a nap közbeni élményeit dolgozhatja fel. Hát mindenesetre nem túl pihentető így aludni, csecsemőként nem voltam annyit fent vele mint most :-P Mindenkinek szép estét, a fogakhoz kitartást kívánok. Zöld kezek mentek.
2015. márc. 16. 17:51
6/6 anonim válasza:
Szia
Az én lányom most 25 hónapos,már egy éves kora előtt abba hagyta valamiért az ebéd utáni alvást.Amikor megpróbálom (elaltatni) olyan hisztit lecsap hogy zeng az egész ház!Volt két olyan alkalom hogy a kocsiba elaludt fél órára,de este még éjfélkor fent nézegetett!Este 8-kor alszik de szó szerint 2-3óránként kel,hogy iszik vagy sír!Születése óta egyszer se aludt úgy hogy ne kelt volna fel.Már mindenre gondoltam,de semmire nem jutottam! :( Csodálom hogy van ennyi energiája hogy reggel felkel,rohangálunk,játszunk,egész nap a levegőn és még se fárad el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!