3 éves kislányom bedugott a nunijába egy játékot fürdés közben. Hasonló helyzetbe kerülő szülők véleményét, tapasztalatait kérném?
Figyelt kérdés
Másodszor fordult ez elő. Vagyis amiről tudok is. Kérek mindenkit hogy hagyjon azzal a dumával, hogy " ez tök normális, és hogy ez az élet rendje". Csak annyit kérek hogy ki hogy kezelte, és hogy mi lett a vége.2015. ápr. 8. 21:32
11/41 anonim válasza:
igen úgy látom itt minden gyerek szobatisztán születik...előre sajnálom szegény gyerekeket az ilyen anyák miatt. kérdező, annyit mondj hogy azzal a játékkal másként kell játszani, és tereld el a figyelmét.
12/41 anonim válasza:
off: Na és arra mit mondanátok, hogy az én gyerekem majdnem 4 évesen is pelust kapott éjszakára?? Aztán 2 nap alatt elhagyta. na és?
on:nekem fiam van, így ilyen dugdosás nincs, csak fütyihuzogatás. szerintem csak simán vedd el tőle azt a játékot, mindenféle hacacáré nélkül.
13/41 anonim válasza:
"minden gyerek szobatisztán születik" - azért ne keverjuk már ide az ujszulotteket, csecsemoket..nem 3 évesen szuletnek meg a gyerekek :DDD
bár tudom, hogy most ez a divat, ogy még 4 évesen is pelenkát tesznek a gyerekre illetve a gyerek saját magát pelenkázza be.
14/41 anonim válasza:
12, kérdezted, igy válaszolok: mit szolok? - a szulo szégyene, a szulo lustasága,- ennyi. de a ti dolgotok, ugyhogy részemrol ez tul van tárgyalva.
15/41 anonim válasza:
Már nem azért, az éjszakai bevizelést a szülő lustaságával magyarázni? Miért, te szorgalmasan keltegetted óránként a gyereket, hogy menjen ki pisilni? Most komolyan, mi köze a szülő lustaságának ehhez? Nem a nappali szobatisztaságról van szó...
16/41 anonim válasza:
van amiben a ti gyereket fejlődik hamarabb van amiben a másé. Az enyém 4 évesen éjszaka még pelenkás, de már olvas.. és a tiétek kedves Okoskodók?
17/41 anonim válasza:
Utolsó válaszoló te milyen buta vagy!Nem hallottál még olyanról, hogy esetleg valamilyen okból kifolyólag nem szobatiszta a gyerek?Esetleg autista,vagy éppen más baja van?De ha nem is,mint a kérdezőnél,semmi gond nincs avval ha éjjelre pelust kap!Te észlény!!!Gondolkozz már mielőtt válaszolsz!
18/41 anonim válasza:
Az enyém fejjel lefele lóg a függőlétrán :))
De kicsit eltértünk a tárgytól, mik a tanácsok a dugdosással?
20/41 anonim válasza:
14 vagyok, a 2. és 3. hozzászolo tanácsával tokéletesen egyetértek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!