3 éves kislányom bedugott a nunijába egy játékot fürdés közben. Hasonló helyzetbe kerülő szülők véleményét, tapasztalatait kérném?
Figyelt kérdés
Másodszor fordult ez elő. Vagyis amiről tudok is. Kérek mindenkit hogy hagyjon azzal a dumával, hogy " ez tök normális, és hogy ez az élet rendje". Csak annyit kérek hogy ki hogy kezelte, és hogy mi lett a vége.2015. ápr. 8. 21:32
1/41 anonim válasza:
ne haragudj, hogy írok tapasztalat nélkül, csak szeretném megkérdezni, hogy mindez felügyelet mellett történt...?vagy hoyan egyáltalán? csak mert nem akarok én is hasonlót
2/41 anonim válasza:
Az én 2 évesem a cumiját dugdosta egy ideig rendszeresen a puncijába fürdés közben :))
Sehogy nem kezeltem, mondtam, hogy a cumi a szájba való és ennyi.
Hiába nem ezt a választ várod, ez tényleg tök normális és az élet rendje.
Most 2,5 éves, csak az ujjával matat egyenlőre.
3/41 anonim válasza:
Pontosan úgy kezeld, mintha az orrába, vagy a fülébe dugdosna bármit. A kicsik hajlamosak a különböző nyílásaikba mindenféle dolgokat bedugni. A kislányodnak az alsó nyílása semmivel sem különb még a többitől.
4/41 A kérdező kommentje:
Nem dehogy felügyelet mellett. Épp míg bementem a szobába, előkészíteni a pelust pizsit, és amikor vissza mentem láttam meg.
2015. ápr. 8. 21:38
5/41 anonim válasza:
Szerintem inkább azzal foglalkozz, hogy miért pelenkás 3 évesen...
6/41 anonim válasza:
uh, ez egy kicsit eros volt utolso..de én is ezen dobbentem le inkább, hogy 3 éves és a pelenkát készitette ki neki a kérdezo..
7/41 A kérdező kommentje:
Éjszakára pelenkás csak, egyébként ez nem tartozik a kérdéshez! Ha értelmeset nem tudsz a témához írni akkor minek írsz ide?!
2015. ápr. 8. 21:45
8/41 A kérdező kommentje:
Az értelmes válaszokat köszönöm!
2015. ápr. 8. 21:47
9/41 anonim válasza:
Úristen,be ne szarjunk már mert 3 évesen pelust kap éjszakára!Ti nagyon szuper,okos anyukák és hasonló gyerekeik!
10/41 anonim válasza:
Megérkeztek az okoskodó mindenttudó tökéletes anyukák!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!