Kétévesem nem engedi, hogy megmossam a kukiját. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Eddig nem volt semmi gond ezzel,mindig szépen megengedte,hogy megmossam neki.Már egész pici kora óta teljesen hátramegy neki a bőr,szépen óvatosan szoktam hátrahúzni és megmosni.Nem látszik rajta semmi elváltozás,pirosság,vagy akármi.Nem is mondja,hogy fáj,csak egyszerűen,eltolja onnan a kezemet és mondja,hogy ne,ha meg mégis sikerül,akkor közben végig nyüszög.Nem értem,hogy mi lehet a baj.Valaki találkozott már ilyennel?#fürdés #kuki mosás
2014. nov. 20. 09:03
1/3 anonim válasza:
Enyém lassan három éves. (márciusban) és nem engedi sajnos. Nem lehet sehogy hozzáférni a kukihoz. Nem tudom mit csináljak én is várok ötleteket!
2/3 anonim válasza:
Az én fiam sem szereti ha mosom a kukiját, de elmagyarázom neki hogy muszály, közben adok neki játékot üres flakon hogy locsoljon ezzel elterelem a figyelmét és mire észbe kap már kész is.
3/3 anonim válasza:
Apjának engedi? Esetleg egy nem rokon nőnek? Nagyon kíváncsi lennék rá. Természet ill. a tudatalatti így akadályozza meg a belterjességet úgyhogy szerintem nem kell erőltetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!