Kétévesem nem eszik gyümölcsöt, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Lassan már féléve hogy semmilyen gyümölcsöt nem hajlandó megenni, semmilyen formában. Az elmúlt időszakot próbálkozásokkal töltöttük el. Én rengeteg gyümölcsöt eszem előtte, hogy lássa. Próbáltam már hogy kiteszem tányérra hogy majd vesz belőle ha látja, de semmi. Már vettünk gyümölcscentrifugát is, hogy igya legalább, de kiköpi, csakúgy mint a joghurtban levő gyümölcs darabokat is. Egyszerűen nem tudom mit tegyek, már nagyon el vagyok keseredve. Így nem jut elég vitamin a szervezetébe, a körme is repedezik már. Forduljak orvoshoz vele? Vagy mit tegyek? Segítsetek kérlek!2012. aug. 10. 11:51
1/2 anonim válasza:
Receptem: egy tál aljába helyezz tejbe forgatott babapiskótát. Erre tégy egy réteg gyümölcsöt pép vagy apró reszelék formájában, hátha így nem annyira észleli a gyümit látványra... erre jön egy réteg kifőzött puding, a kedvence. Aztán még egy réteg piskóta, megint gyümölcs és így tovább. Meg kell várni, míg kihűl, akkor szeletelhető.
Hátha ebben a formában, kvázi desszertként megeszi a gyümölcsöt is.
2/2 A kérdező kommentje:
Remek ötlet köszönöm! Holnap ki is próbálom! Remélem beválik!
2012. aug. 10. 13:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!