Kétévesem abszolút nem issza a tejet, sajnos a joghurtot, kefírt sem szereti, csak túrót és sajtot eszi meg, sőt van olyan nap, hogy egyáltalán nem eszik semmi tejterméket, lehet baj ebből a későbbiekben?
Figyelt kérdés
2012. jún. 20. 22:26
1/7 anonim válasza:
A sajt tartalmazza a legtöbb kalciumot az összes tejtermék közül, így ha azt azért eszi, akkor nyert ügyed van valamennyire. Kakaó, karamella? Sajtkrém, kirántott sajt, gomolya?
3/7 anonim válasza:
Én azért a biztonság kedvéért megkérdezném a gyerekorvost is, mert amikor ilyen gyors és óriási fejlődésben van egy kicsi, nem nélkülözhet semmilyen fontos tápanyagot, ez nem kedv kérdése, mert később megbosszulhatja magát.
A kakaót sem szereti? Esetleg tejbegríz, tejberizs? Nekem is 2 éves a kicsim, és amikor nagyon étvágytalan, van, hogy vacsorára megiszik szívószállal egy Nestlé folyékony tejpépet, ami különféle ízesítésekben van, nagyon szereti. Van kakaós, körtés, kekszes, banános-rizses meg még nem tudom hány féle, olyan 500 Ft körül van 2 darab egy csomagban, nekünk ez nagyon bevált a kritikus napokon, pedig nem vagyok híve az ilyen kész termékeknek.
4/7 anonim válasza:
Semmi esetre se erőltesd. Nem csak a tejtermékben van kálcium, mással is lehet pótolni. Lehet, hogy allergiás rá (sok ember szervezete nem tudja feldolgozni a tejet), és ösztönösen nem eszik.
5/7 anonim válasza:
2évesen az én fiam se szerette a tejet.A kefir volt,hogy visszajött.Most 3évesen mindent szeret és nem allergiás semmire.Nyers tej,tejeskávé,joghurt stb.
6/7 anonim válasza:
5.vagyok Nyers tej:a bolti dobozos simán,szoba hőmérsékleten.Nehogy valaki azt higgye,hogy a forralatlan házira gondoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!