Van még itt rajtam kívül olyan anyuka, akit abszolút hidegen hagy ez a pontozás dolog?
Engem akkor nem hagy hidegen, ha megkérdezik hány éves vagy, leírja az ember és lepontozzák, vagy mit főztél ma és lepontozzák. :)
Mintha az életkoráról is az ember tehetne, de még sorolhatnám az okosságokat...:)
Én néha vissza szoktam nézni egy-egy kérdésre és egy csomó helyen pontozgatnak, ahol nem gondolnám, hogy szükséges, hiszen nem hasznos vagy épp nem hasznos kategóriás a kérdés. Ilyenkor nem nagyon értem, hogy aki nyomogatja a kezecskéket közben mire gondol, már ha gondolkozik egyáltalán. :)
De amúgy tök igazad van, jelentősége nem sok. Szerintem az oldal szerkesztői is rájöhetnének, hogy annyira felesleges, és nyugodtan törölhetnék ezt a funkciót.
sziA
nem jelent túlzottan semmit, a zöld kezecske jelenti a felpontozást.
de ha nem pontozol és téged sem pontoznak, akkor a százalékod nagyon kevés lesz
én például most 71 %-on állok, ha nem jelölgetnék, vagy jelölgetnének vagy mindig ennyin állnék vagy a toplistán mindig hátrébb csúsznék.
én örülök ha hasznosnak találják a válaszomat, ha lepontoznak amit sokan csak brahiból tesznek(tisztelet a kivétel) az nem valami jól esik :)
röviden ennyi.
2 éves kislány és 10 hetes pocaklakó anyukája
Szia!
Én is csak elolvasom,ami érdekel,vagy válaszolok,ha olyan a kérdés,amire tudok hasznos választ adni,és már lépek is tovább.
igen a privis beszélgetéseket sem szeretik, mert akkor ők nem tudják miről lehet szó :)
kiváncsi természetűek a nők.
"A kérdező kommentje:
Kategória toplista!! Na ezt most látom csak, hogy ilyen is van!:))"
Jééé tényleg van ilyen :DD eddig nekem sem tűnt fel...
Engem sem érdekel. Ha valakinek nem szimpatikus a válaszom mert Ő mással csinálja és azért pontos le...
Ha kérdezek, és jön egy bunkó beszőlás, ahol a válaszoló (pl 47%-os), akkor nem veszem komolyan, hiszen nem véletlenül annyi, a stílusából kiindulva.
Én azért nem pontoztam le senkit, mert nem egyezett a véleményünk, én másként látok dolgokat és Ő is. Max a stílusért szoktam lepontozni bárkit.
Felpontozni pedig általában mindenkit, ha hasznos volt számomra a válasz, vagy csak kedvesen írta le az ellenkező véleményét-ezt is a gesztusért, hogy érezze, attól még hogy különbözünk nem biztos hogy bárki teóriája rossz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!