Nem eszik zöldséget, gyümölcsöt, mit tegyek?
Nálunk is ugyan ez van, igaz csak 4 lesz, és 1 éves korától nem eszik meg semmit nyersen, csak a paprikát, illetve most nyáron a főtt kukoricát!
Multivitamint kap.
Próbáltam sütőbe csempészni, a Meggyes és az almás pitét megeszi!
Gyümölcslevest megeszi.
Rizibizi a köretként, mert szereti a rizst.
Hamburgert megeszi, tele rakom paradicsommal paprikával uborkával:)
Levesben is megeszi a zöldségeket, úgyhogy A levesnek csak a sűrüjét kapja.
Próbálom belecsmpészni az étkeket amiket szeret, és zsarolom, ha megeszi az ebédet, kap 1 szem cukorkát!
Ötletesen neki lehet adni, ill. be lehet csapni.Az én fiam dettó ugyanez.Bár mostanában egész jól haladok.
pl. Banánt darabokra vágtam, rátűzdeltem jégkrémpálcikára, csurgattam rá mézet, meg színes cukrot.Így megett, most már ott tartunk,hogy simán is megeszi, mert persze azt nem akarom,hogy csak a cukor miatt tegye.Borsóval még mindag nincs kibékülve.De pl. zöldbabot már simán megeszi,mert a tetejére vagy pökit, vagy krokettet csinálok,amivel tunkolhatja, így jobban lecsúszik neki.Bár a te fiad nagyobb,mint az enyém,ilyesmivel rá lehetne venni.
De én amondó vagyok, hogy nem szabad erőltetni semmit.A fiam is eszik már egy csomó mindent, imád a konyhában segíteni, pl. a répát, és krumplit nyersen rágcsálja,mikor főzök.Te is bevonhatod a munkába.Egy 8 éves már nagy segítség.de túlságosan ne görcsölj rá.Attól hogy te szereted a tököt, még nem biztos,hogy neki is ízlik.(ja, és nálunk a gyümölcssaláta nagyon bejött)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!