Anyukák, tényleg csak tiszta vízzel szabad mosni a kislányok nemi szervét?
Párom kislánya öt éves, és nem engedi, hogy szappannal vagy tusfürdővel mossuk meg a nemi szervét. Azért, mert anyukája azt mondta neki, hogy csak tiszta vízzel szabad.
Én nem értek ezzel egyet, ráadásul hétvégén a strandon voltunk, ilyenkor belemegy a homok, stb, szerintem ez így nem igazán egészséges.
Beszéltünk az anyukával, ő azt mondta, hogy több nőgyógyászt is megkérdezett, és ők ajánlották ezt, mert a szappan állítólag felborítja a hüvely ph-értékét és így könnyebben elkap a gyerek mindenféle fertőzést.
Ti egyetértetek ezzel? Ki hogyan csinálja? Illetve lehet kapni kifejezetten kisgyerekeknek való intim mosakodó gélt?
Én is hallottam,hogy csak vízzel szabad,hát nekem konkrétan a 3.napra szagos lett a puncim.
Én magamnak szappannal mosom,ügyelve,hogy a hüvelybe,meg a bemenethez ne jusson.Kislányomnak mosdató kenőccsel mosom,a gyógyszertárival.
Én erről nem hallottam...
De akik csak tiszta vízzel mossák, nem lesz büdös ahogy itt írták? :S
Nekem fiam van (szeptemberben jön a lányom), úh csak a sajátomról tudok nyilatkozni. Én mindig is tusfürdővel mostam és semmi baja nem lett.
Gyóygszertárban nem kérdezted, lehet van vmi fürdető krém szerű amivel lehet mosni, mint újszülött korban is , tudod...
Most komolyan mondjátok, hogy ti megmossátok? Nem is kell mosni. Néhány hét és beáll az öntisztulás. Sőt a fogamzásgátlás is megoldva!
Viccet félretéve. Sajnálom a kislányt hogy ilyen hülye anyja van. Az én kislányaim 5 és 7 évesek. Ha csak vízzel lögybölném simán büdös marad. Arról nem is beszélve aki felnőtt nőként pl menses idején nem mosakszik normálisan. Booáá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!