Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Elengednétek egy 2 éves...

Elengednétek egy 2 éves kisfiut apukájával locsolkodni?

Figyelt kérdés
2015. ápr. 7. 15:10
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

idén én is mentem a fiúkkal :) na nem azért mert a férjem nem képes nélkülem elmenni itthonról a gyerekkel, hanem mert szép sorba mentünk a településeken míg eljutottunk a nagyszülőkhöz ahol vacsorára voltunk hivatalosak. tavaly utánuk mentem autóval, de nem éri meg, drága móka, csak azért 2 autóval vidékre utazni, hogy ne lábatlankodjak :D

mondjuk így hogy kérdezed, lehet furcsállotta más is, bár nem családtagoknál nem mentem be a fiúkkal, csak kint köszöntem és mondtam, hogy én nem vagyok itt :D

2015. ápr. 7. 16:31
 12/17 anonim ***** válasza:
Igen, én engedném, de az apukája valamiért nagyobb biztonságba érezné magát, ha én is mennék./mi kirándultunk/
2015. ápr. 7. 16:33
 13/17 anonim ***** válasza:

Engedtem ilyen idős korában és azóta is (már 5 éves a nagylegény).

Viszont az én nagymamámhoz mindig együtt megyünk, a tesómék is úgy jönnek, hogy az egész család.

2015. ápr. 7. 19:02
 14/17 anonim ***** válasza:
Mentek 8 hósan, másfél évesen, 2,5 évesen is :)
2015. ápr. 7. 19:22
 15/17 anonim ***** válasza:
0%
Komolyan, van még ember aki jár locsolni???
2015. ápr. 7. 19:22
 16/17 anonim ***** válasza:

Jézusom, minek ment az anyja?

Az én lányom 1 éves kora óta van az apjával heti 2 napot reggeltől délutánig, mert nekem vissza kellett menni dolgozni.

2015. ápr. 8. 22:27
 17/17 anonim ***** válasza:
Hát...locsolkodni nem, de locsolni talán már igen! :)
2015. ápr. 9. 00:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!