Ti elengednétek a helyemben?
Én sem engedném,sőt leülnék beszélni vele,hogy ez nem így működik,mi egy nagymama feladata,a helyes hozzáállás,és ahhoz tartsa magát,különben nincs gyerek...
tehát nem engedném el,de tuti h leülnék vele őszintén beszélni
A lányod mit mond? Mert nálunk is a párom szülei nem viszik túlzásba az unokázást, 5 lesz a kisfiam és még sosem volt náluk otthagyva, nem úgy mint az én szüleimnél, ott nem alszik, de reggeltől estig bármikor szívesen ott van (másik város sajnos). Az én kisfiam ott sem maradna anyóséknál, kijelentené és mi nem is erőltetnénk tovább. Ha ott vagyunk nem igazán foglalkoznak vele, de még velünk sem. Kaja, tv nézés és haza.
Szóval én is a nemre szavazok egyébként, de esetleg ha a kislányod tudná a programot és a mamával szívesen elmenne, lehet el lehetne engedni.
Nem engedném,
megkérdezném inkább tőlle,hogy mégis ezt hogyan képzelte??nem is ismeri az unokáit de közben meg villogni akar vele??
Pff...az ilyen remélem legkéssőbb a betegágyán rádöbben mekkora paraszt volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!