Hát, ez tényleg furi, de semmi esetre sem elítélendő. Ha csak ez az egy megoldás volt, akkor ennyi. A kikerekedett szeműek, meg agyatlanok.
2014. ápr. 21. 13:37
2/11 anonim válasza:
Miért néztek, nem rokonokhoz mentetek?
2014. ápr. 21. 13:43
3/11 A kérdező kommentje:
De rokonokhoz mentünk(nagyszülők,dédimamák,keresztszülők)két ovistársához mentünk el akikkel a hétköznapokon is összejárunk!
Igazából a kikerekedett szem azért volt mert mindenki azt hitte otthon maradok a gyerekeimmel!
2014. ápr. 21. 13:49
4/11 anonim válasza:
Ja hogy nem meghívásra mentél hanem csak úgy beállítottatok. Akkor lehet én is néztem volna rátok, ha pont akkor keltem volna csak fel vagy valami.
2014. ápr. 21. 13:52
5/11 A kérdező kommentje:
A két ovistársak szüleik vártak minket mint minden évben csak nem Anyukával hanem Apukával!
2014. ápr. 21. 14:06
6/11 anonim válasza:
Locsolkodni meghivásra kell menni? Na ilyet se hallottam még.
2014. ápr. 21. 19:31
7/11 anonim válasza:
Meghívás nélkül sehova nem illik beállítani.
2014. ápr. 21. 19:36
8/11 anonim válasza:
Hmmmm, mégis mit vártak, menjen a 4 éves egyedül? Az apja nem ért rá, te elkísérted, ez természetes. Az lett volna fura, ha te is meg akartad volna locsolni őket.
Nálunk az apjuk kísérte őket, ha nem ért volna rá, akkor kísértem volna én. És locsolkodáshoz nem kell bejelentkezni előre, meghívásra várni pláne nem.
2014. ápr. 21. 19:41
9/11 porcukormókus válasza:
Utolso (8-as), Nalad a pont!
2014. ápr. 22. 14:49
10/11 anonim válasza:
Nálunk két és fél éves a fiunk, apuka külföldön, velem kellett beérnie locsolkodás ügyben, de eszembe se jutott, hogy ezért itthon maradjunk. Nálunk inkább örültek, hogy házhoz jött a "locsolnivaló" is, én már kevésbé :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!