Nagyon "ciki", ha én megyek el a fiammal locsolkodni?
Figyelt kérdés
A férjem sajnos nem szereti a húsvéti hagyományokat, így ő biztos nem fogja elvinni, de a fiam nagyon szívesen meglocsolná pár ovis társát, és szerintem is nagy élmény lenne neki. Szerintetek nagyon szokatlan lenne, ha én, az anyukája kísérném el locsolkodni?2015. ápr. 4. 09:20
1/18 anonim válasza:
Ne aggódj kérdező nem fog senki furcsán nézni rád. Nálunk is ez volt, mikor öcsém kicsi volt. Apukámnak könyöröghetett anya egy hétig, akkor sem ment soha. Mindig anyával mentek :) Bár apukámat sem értettem és a férjedet sem, hogy nem lehet kibírni ennyit a gyerekért. Nekik ez nagy élmény és szerintem is fontos a hagyományok ápolása. Én sem szeretem a húsvétot igazán, de alig várom már, hogy a kislányommal együtt várjuk a locsolkodókat.
2/18 anonim válasza:
Szerintem ez egyedül a férjednek ciki, hogy nem tud ennyit megtenni a fia kedvéért.
3/18 anonim válasza:
Szerintem nem gáz. Én is vittem már a fiamat locsolni, bár mi nálunk már nem divat ez pedig faluhelyen lakunk, jó látni locsolókat, de közel sem annyit mint 10-15 éve. Amikor a gyerekünk még pici volt akkor mi is csináltuk csak az ő kedvéért hogy tudja mi is ez, de csak a szűk családi és baráti körben ment ez a dolog, utolsó locsolásra amikor 7 éves kisiskolás volt akkor én vittem őt el, mert a férjemnek dolgoznia kellett, mivel akkor olyan munkája volt amit csinálni kellett ha akarta ha nem. Sőt abban az évben még a karácsonyunk is ugrott emiatt, de akkor nem volt más választás vagy az, vagy külföld vagy éhezünk. De utána már mi is elhagytuk ezt a locsolásos szokást, fiam akkor már nagyobbacska lett de legtöbb osztálytársnője is elutazott akkor meg sokan is, az én szüleim sem akarták már erőltetni, így mi is elhagytuk ezt férjem legnagyobb örömére, mert most hogy másik munkája lett amit végre szeret így örül annak hogy a hétvégéi meg az ünnepek azok amikor végre itthon lehet és pihenhet vagy eltudunk utazni a szüleinkhez meg a barátainkhoz.
4/18 anonim válasza:
Mekkora kretén férjed van :( Sajnálom szegény fiad :(
Amugy ez tényleg nem neked ciki hanem a nagyságosúrnak.
5/18 A kérdező kommentje:
Értem. Arra semmi szükség, hogy emiatt bárkit megszóljanak a családunkból, úgyhogy akkor még átgondolom ezt a dolgot.
2015. ápr. 4. 09:45
6/18 anonim válasza:
??? Inkább nem mennétek el, csak hogy ne gondoljanak rosszat a férjedről? Akkor már inkább beszélj vele,hogy szedje össze magát, és ennyit tegyen meg. Ne a gyerek szívjon apuci miatt.
7/18 A kérdező kommentje:
Ahogyan itt olvasom más kérdéseknél, sok családban egyáltalán nem is tartanak húsvétot, vagy ha igen, akkor sem locsolkodnak, azok a gyerekek nem "szívnak"?
A kérdést amúgy azért tettem fel, mert bár nekem nem szúrna szemet az ilyen, sőt, valószínűleg tök jól ellennék az anyukával, amíg a gyerekek kicsit játszanak, de nem tudtam, mások megszólnának-e ezért minket. Most már tudom, hogy igen, de nem baj, ezért tettem fel a kérdést sokkal jobb, mint élőben égni.
2015. ápr. 4. 10:09
8/18 anonim válasza:
A te fiad kifejezetten szeretné. Teljesen más tészta, ha olyan családról beszélsz, ahol a gyerek nem akar menni locsolkodni. Te tudod, nekem mindig meredek volt ez a megközelítés, ahol az asszony szoknyája elég nagy ahhoz, hogy ne derüljön ki semmi rossz a férjről. Hamarabb gondol rá, mint a saját gyerekére...
9/18 anonim válasza:
Most komolyan azért kihagynád a fiadat ebből az egészből, mikor ő szeretne menni, mert a férjed egy lúzer?
10/18 anonim válasza:
Azt megkérdezted, hogy akikhez menni akartok készülnek e erre? Mert a legtöbb helyen szerencsére már leszoktak erről. Fiam sem fog locsolkodni szerencsére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!