Szerintetek is "ciki" a kislányom viselkedése? Nem helyén való, amit tesz? Nem anyukák válasza is érdekel!
Kislányom 3,5 éves. Budapesten élünk, tömegközlekedünk. Pár napja egy munkatársammal mentünk valahová, hazafelé metróztunk. A lányom elfáradt, ezért odament egy fiatal fiúhoz hogy ő elfáradt és szeretne leülni, megengedi-e.
Csinált már ilyet máskor is, én tanítottam neki. Nem kell nyafogni, hisztizni, ha fáradt és nincs hely, akkor kérjen. Más kisgyerektől ne, idős nénitől/bácsitól ne, terhes nőtől ne. Ha valaki nemet mond, az nem gond, nem haragszunk rá, kibírjuk hazáig.
Munkatársam szerint ez nagyon gáz.
Ti mit gondoltok? Tényleg nem lenne szabad ilyet tanítanom a gyereknek?
Szerintem nem gáz.
Inkább az gáz, hogy nem adják át helyből egy 3,5 éves gyereknek a helyet...elég szomorú, hogy a Te gyerekedet kell megtanítani helyet kérni, ahelyett, hogy a sok lusta surmót tanította volna meg az anyja, hogy milyen helyzetben illendő átadni a helyet.
Szerintem gáz (mint anya mondom).
Ha így neveled, akkor majd 15 évesen is oda fog menni valakihez, hogy adja át a helyet?
Most még egyáltalán nem gáz.
Ha 10 évvel idősebb lenne, akkor már igen :)
az a gáz h senki nem adta át a helyét a gyereknek !
3,5 éves még nem tud rendesen kapaszkodni és kicsi is !
ha baj van tuti ö sérül a legjobban !
Nem "küldöm". Ő megy.
Tőlem is ezt látta; bár korábban inkább felemeltem, ha nem adták át a helyet, de már túl nehéz ehhez a megoldáshoz :-)
Hú, hát szerintem is gáz. Kislányom 4,5 éves és eszembe sem jutna ilyet mondani.
Amikor még nem volt gyerekem, vártam a buszt egy anyukával és az elsős fiával. Ahogy jött a busz, anyuka közölte, hogy "kisfiú nagy táskával leül". Ennek megfelelően a kiskölyök félre lökött Mindenkit és elsőként rohant fel a buszra. Pont ilyen lesz a te lányod is és erről csak te tehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!