Ciki 21hós fiam viselkedése? Bővebben len:
Semmiképp sem ciki. nem minden gyerek szereti a motort, és van, aki később érik meg a játszóterezésre.
Mlgis mivel szeret akkor játszani? Autók? Könyv? Szerintem, ha van bármi, amivel azért szívesen eljátszik, akárcsak 15-20percet, akkor nincs okod aggodalomra :)
Köszönöm az eddigi válaszokat!Jöhet még :-)
Könyveket szívesen lapozgat gyermekem.
Én személy szerint IMMMÁDOM az ilyen drága kis kölyköket!!! :)
Fantasztikus, hogy mindent másképp csinálnak, kreatívak és úttörők egyszerre.
Ülnek, ha állni kell egy játékon, állnak, ha ülni kell, fejük felé tartják, amin mászni kell... KELL, KELL, KELL...
Egy pici gyereknek semmi sem KELL, csak hagyni, hogy úgy játsszon, ahogy csak akar.
Cseppet sem "ciki", sem "problémás"...
Ő ilyen...
Lehet, hogy nagy feltaláló lesz, ha mindent másképp csinálna...
Gratulálok hozzá.
Egyébként mondtam anyukámnak is - aki 40 éve óvónő - és azt mondja, attól is lehet ez a viselkedés, hogy még nem egészen sajátja az a felfogás, amely szerint a dolgoknak "saját, rendeltetésszerű" használata van, és mindennek úgy foglalkozik, ami a jelenlegi tudásának megfelel az adott játékokról.
Szerinte jó sok ideje van még "normálisan" játszani, ha az Téged jobban megnyugtatna... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!