Szerintetek nem ciki Aurélió viselkedése a villában?
Rettentő szánalmas! (A motoszkát láttad?)
Nem is értem, minden ismerkedés, flörtölés, bókolás, stb.. nélkül, csak úgy a semmiből úgy viselkedik a csajjal 3 perc után, mint ha együtt járnának 3 hónapja...
Suttyó kisgyerek.
Milyen nője lehetett ennek?!
Még ha szimpi is lenne egy nőnek, ilyen viselkedéssel csal elidegeníti magától...
Ez fényévekre van még egy gyerekes csajozástól is, ez egyszerűen szexuális zaklatás.
Alvás közben megy rá, amikor részeg?
Mi lesz a következő, bedzsinázza, és megerőszakolja?
Hát ja, nagyon gáz a gyerek, tiszta szánalom...
Meg az a durva, hogy kiborul azért, mert SIKERTELEN a csajoknál és fel van háborodva, hogy hát ő hogy lehet második helyen valaki UTÁN? És képes ezzel zaklatni állandóan szerencsétlen csajt. Arról ne is beszéljünk, hogy bömböl állandóan, mint egy kisgyerek... nem vagyok egy érzéketlen tuskó, de ezt a fazont én nem tudom sajnálni, hanem inkább röhögök rajta:DDD
Naná, végül is erről szól a műsor, mozizni a sok hülyén.
Nem véletlenül válogattak össze ilyen sötét embereket.
1-2 kivétellel, de ők meg arra jók, hogy megkavarják a szart. :D
Egy nagy gyerek. Semmi más.
Azt hiszi, hogy ő a tökéletesség, a főnyeremény, közben meg sosem néz tükörbe, 0 önkritikával rendelkezik, és nem veszi észre, hogy ez egy játék.
5 Jaj ne, lelőtted a poént:DDD Én nem nézem az éjjelit, csak az összefoglalókat. A szemüveges csaj az jó, mindenkit leolt a fenébe:) Ő egy elég tiszta karakter abban a villában. Örülök neki, hogy végre valaki megmondta a Lacinak a frankót, már annyira idegesített az a pasas. Az is egy egoista hülye. Azt hiszi, hogy ő ott a nagy király, mert negyven éves. De utálom.
6 Pont ezért unszimpatikus nekem is. De úgyis ki fog esni, hehe:D Amúgy a pókfóbiás kirohanását még megértem, mert egy fóbia tényleg kemény tud lenni, de ez a gyerek mindig ilyen szánalmas, nemcsak akkor.
8 Honnan tudod? Esetleg a médiában dolgozol?
9 Akkor ne nézd, kit érdekel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!