Nagyon ciki 24 évesen átmenni nappali tagozatra?
Figyelt kérdés
Nem találok olyan munkát, ami mellett tudnék tanulni (kereskedelem mellett képtelenség), viszont hiányzik a mindennapi rutin és nappalisként dolgozni is tudnék. Nagyon ciki lenne ennyi idősen? Nagyon hiányzik, hogy emberek között legyek, mert utálom ezt az elzárt életmódot.2013. dec. 26. 20:58
1/17 anonim válasza:
miért lenne ciki? Normál esetben a diák ha nem bukott akkor 24 éves korára befejezi az 5 éves egyetemet. Most gondolj bele, hogy hányan csúsznak mert nem tudják teljesíteni a vizsgákat. Vagy van olyan aki abbahagy egy szakot és átmegy egy másikra. Sok 25 éves feletti van még nappali tagozaton. Nekem volt egy 35 éves csoporttársam is egyáltlaán nem cviki!
2/17 anonim válasza:
Egyáltalán nem! Hajrá, csináld!
3/17 A kérdező kommentje:
Köszi ez biztató:) Nagyon erősen gondolkozok rajta, hogy ez legyen. A következő félévben nagy valószínű, hogy nem fog összejönni, de utána biztos. Amúgy nekem is volt anno egy 30 és egy 45 éves csoporttársam.
2013. dec. 26. 21:08
4/17 A kérdező kommentje:
Meg egy 26 éves is, aki 16-nak nézett ki elsőre és mi olyan 20-21 évesek voltunk. De az nem vészes, biztos így fogok kinézni én is a többi nappalis között:D
2013. dec. 26. 21:09
5/17 anonim válasza:
Dehogy ciki!
Én majd most szeptemberben megyek egyetemre és már majdnem 23 leszek. Eddig én is azt hittem, hogy ciki meg hogy fogok kinézni a sok 18-19 éves lányok között?
22/L
6/17 anonim válasza:
Szia "kolléga" (vagy "kollegina")! :)
Ha van rá módod nyugodtan - ugye nappali mellett azért kevesebbet lehet dolgozni, de ha van pl. a családod aki támogatna ha szükséges, akkor semmi akadálya.
Én 3 műszakban dolgozom heti 5 napot, mellette próbálok diplomát szerezni (műszaki terület a meló és a tanulmányok is) - nem egyszerű, de nem lehetetlen. Nekem is a szociális kapcsolataim látják kárát, dehát mit lehet tenni? :)
7/17 anonim válasza:
Semmi gond, én 22 vagyok, évfolyamtársam 28 harmadévesként.
8/17 anonim válasza:
Egyáltalán nem ciki, de munka mellett sem lehetetlen tanulni. Persze akarni kell, és sok lemondással jár.
9/17 anonim válasza:
32 éves leszek
Jövőre végzek nappalin
nem ciki
10/17 A kérdező kommentje:
8 Ha lenne olyan munka, ami mellett lehet. Mert ha a suli miatt foglaltak a szombatok, akkor pl kereskedelem kilőve, pedig oda a legesélyesebb bejutni.
2013. dec. 26. 21:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!