Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nagyon ciki 24 évesen átmenni...

Nagyon ciki 24 évesen átmenni nappali tagozatra?

Figyelt kérdés
Nem találok olyan munkát, ami mellett tudnék tanulni (kereskedelem mellett képtelenség), viszont hiányzik a mindennapi rutin és nappalisként dolgozni is tudnék. Nagyon ciki lenne ennyi idősen? Nagyon hiányzik, hogy emberek között legyek, mert utálom ezt az elzárt életmódot.

2013. dec. 26. 20:58
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
nem ciki,de!...én már anno a tőlem 3évvel fiatalabbakkal nem találtam meg az összhangot egyetemen,most te ha mész a 18évesek közé jövőre,amikor te is kb 25leszel :D hát nemtudom.... ám nem gáz (ha tanulni akarsz),de ha TÁRSASÁG miatt akarsz egyetemre menni,akkor sztm felejsd el a dolgot,inkább keress melót.
2013. dec. 26. 21:36
 12/17 A kérdező kommentje:
Azért mennék át, mert baromira unom az otthon ülést és szeretnék emberek között lenni. A társaság meg úgyis jön magától.
2013. dec. 26. 22:08
 13/17 A kérdező kommentje:
Amúgy nem lehet tudni, kik közé kerülök... az is lehet, hogy jófejek lesznek, de az is, hogy senkivel nem fogok kijönni. Mindkét esetre volt már példa. Szerencse kérdése az egész...
2013. dec. 26. 22:08
 14/17 anonim ***** válasza:
velem mindenki jófej volt pedig 8 évvel idősebb vagyok az évfolyamomnál
2013. dec. 26. 22:29
 15/17 anonim ***** válasza:

Munka mellett k.va sz@r tanulni

én sajnos tdom...hogyan csináljunk 4 éves suli8 alatt :D

2013. dec. 26. 22:30
 16/17 anonim ***** válasza:
hát az otthon üléstől nekem is herótom lenne....így érthető a dolog.
2013. dec. 26. 22:42
 17/17 A kérdező kommentje:
15 Hát igen, én gimi mellett dolgoztam és olyanok is lettek a félévi jegyeim.
2013. dec. 27. 12:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!