Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek nagyon ciki,...

Szerintetek nagyon ciki, hogyha dögunalmas novellákat küldök be egy oldalra?

Figyelt kérdés
Szeretek írni, bár nem vagyok vér profi, de rossz se. Csak mindig azért aggódok, hogy amit írok, az unalmas. Állandóan ezen kattogok írás közben, hogy biztos, aki olvassa, az ott ásítozik a képernyő lett. Ez miért van? Nagyon ciki, ha unalmas a novellám?:D

2013. dec. 18. 22:33
 1/4 A kérdező kommentje:
lett=előtt
2013. dec. 18. 22:33
 2/4 anonim ***** válasza:
kinek mi köze hozzá?
2013. dec. 18. 22:43
 3/4 A kérdező kommentje:
2 ...pl az, hogy nem azért küldöm be egy oldalra, hogy csak én olvasgassam egyedül???
2013. dec. 18. 22:50
 4/4 anonim ***** válasza:

volt a szex kategóriában egy kiskölök,aki napi szinten írt és rakott be egy rövid kis novellát a kamu kérdés kiírásába,de egy-kettőt nagyon jól összerakott.

kb úgy építette fel,hogy érdeklődés felkeltése,felvezetés.

aztán jött valami érdekesség,megspékelve aberrált szexualitással,és a végén egy olyan váratlan csattanó,hogy leestél a székről olvasás közben.

néha a nevetéstől,néha a sokktól.

reggelre mindig törölték,de ha felteszed ott kérdésben,hogy ismeri-e valaki emlékezni fognak rá,aztán ráírsz és eldumálgattok a témáról.

persze ha te vagy ő,akkor jókat írtál tavaly,azokat olvastam:).

2013. dec. 19. 01:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!