Ha valaki sír a jegyei miatt, az ciki?
16 éves vagyok,mostanában összegyűltek a rosszabb jegyek. Sajnos. :S
És hát eléggé zavaró,mert tavaly jobb jegyeim is voltak,meg hát idegesített.
De nem ciki,nem túlzás az én koromban emiatt sírni?
Legtöbbször nem sírok minden kis hülyeségen.
Csak mostanában már egyszer hazaúton elkapott a sírás.
Másodjára meg ráadásul egy tanár előtt kezdtem el sírni.(Épp akkor akartam beszélni vele,de kellett pár perc míg kinyögtem mit akarok)
Szóval,mennyire ciki? :S
Jó ha érdekelnek a jegyeid, de azért próbálj ne sírni. Küzdj azért hogy jobbak legyenek!
Ha sírsz, gondolom meglepett a rossz eredmény. Kérd számon a tanárt, hogy miért így osztályozta.
Az én középiskolámban rendszeresen ellenőrizni kellett a tanárt, és összehasonlítani a dolgozatokat, mert simán csalt
Igazából,hazafele úton azért sírtam,mert szomorú voltam,hogy így összejött.
A tanár előtt meg úgy "sikerült sírni",hogy éppen azt akartam megkérdezni,hogy mikor javítsak.De mikor Elkezdtem volna a mondandómba,kicsit elkezdtem sírni.először csak majdnem,aztán kicsit.
Volt,mikor meglepett jobban,volt,mikor kevésbé.
Idővel rájössz, hogy a jegyeid nem tükrözik a szellemi képességeidet.
Ne sírj. Az nem változtat a jegyeden, max csak hülyének néznek egy páran. Én negyedikben sírtam, amikor olvasásból hármast kaptam...
Ki lehet javítani (feltéve ha nem nagyon durva bukáshelyzet van, de a szövegedből ítélve nem valószínű.
Különben is, mindenkinek vannak ilyen időszakai. Nekem is volt. Tizedikben, kaptam egy felelet egyest abból a tantárgyból, amiből azelőtt full ötös voltam. Ez volt a kezdet... Ne aggódj, tanulj, igyekezz kijavítani, más (legális) választásod nemigen van.
Egyébként,voltak sajnos egyeseim is.Kémiából egy egyes,meg egy kettes.Matekból egy egyes (abból írtunk még egyszer,egy más témából,szóval még azt nem kaptuk ki.)
Magyarból 4-em meg 5-m van,az igaz.Angolból 4.Szóval ezekkel nincs baj.
Földrajzból van egy 3-m.
Töriből sem álltam túl fényesen,mert van egy 2-m,vagy 3-m,már nem is tudom.De abból legalább írtam egy esszét másik anyagból,és azt megdicsérte a tanár,hogy nagyon jó lett.Gondolom 5.
Tavaly amúgy inkább csak a matekkal voltam így.Most meg épp,hogy sok mindennel.
De,most hogy töriből végül jó esszét sikerült írnom,remélem a többit is ki tudom javítani.
Abban igazad van,kedves utolsó válaszoló,hogy ez annyira még nem bukáshelyzet (legfeljebb a kémia ami tényleg nem rózsás) .
Nekem azért is volt elkeserítő,mert annyira nem voltam "hozzászokva",hogy ennyi rossz jegy jön egyszerre.Na meg persze anyukám is haragudott rám egy darabig,és az is zavart,hogy vajon mit gondolnak rólam a tanárok.(Ha eddig is ilyen lettem volna,akkor nem lepne meg,de épp az,hogy eddig nem volt így.)
Na de már az erőt adott,hogy a törit feljavítottam.
Abból lehet majd kikapok még egy régebbi esszét,aztán ha az is 5,akkor még boldogabb leszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!