Tényleg olyan ciki hogy 30 éves létemre nem voltam még berúgva? és szinte soha nem iszok alkoholt? ( nő vagyok)
Igen, rettentően, hát mégis mit képzelsz ki vagy te?! :)
30 éves létedre azt gondolnám több eszed van annál, mintsem más véleményével foglalkozz. Jól érzed magad így? Igen? Akkor meg? Sok megfeleléskényszeres..
azért mert társaságba,mindig agyon cikiznek poénkodnak ezen.és mindig azon vannak hogy leitassanak.
sokszor "alibiből" iszok valamit..
Akkor én is ciki vagyok, de vállalom :)
40/Nő
30 evesen ilyet kerdezni ciki. Ha tizenpareves lennel meg ertheto lenne, de igy....
Felnott ember vagy konyorgom!
nyilván már régóta zavar. 16-18 évesen is poénkodtak ezen-de akkor még "elnéztem"
és pont azért zavar,hogy felnőtt emberek még mindig ezen lovagolnak,hogy én soha nem iszok.ráadásul nem is dohányzom. azt már meg sem merem említeni,hogy nem is kávézom..-mert ez már mindenkinek "sok"-és teljesen ki vannak akadva
Most őszintén, ha engem 22 évesen férfiként nem érdekel mit gondolnak erről, akkor téged 30 évesen ugyan miért izgat?:)
Én sem rúgtam be soha és nem is fogok. Mindig megállok, ha már túl jó kedvem van, a hatását pedig így is érzem reggel. A vele járó szarságok pedig nem hiányoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!