Szerintetek ciki úgy beülni kocsmába hogy nem iszok alkoholt, csak mondjuk egy kólát vagy energiaitalt?
Figyelt kérdés
2011. jún. 24. 20:13
3/7 anonim válasza:
Nem, csak fogyassz valamit, annyi a lényeg.
Én egyszer fiatalabb koromban bementem a barátnőimmel, és ketten nem ittunk semmit (nem tudtuk, hogy kellene:S) és erre elkezdi a pultos flegmán, bunkón, hogy köszi a fogyasztást!
4/7 anonim válasza:
Miért lenne ciki? Az is be szokott menni, aki pl. kocsival van, de hát tényleg szomjas, szeretne leülni, kinyújtózni, az épp úgy beülhet egy kocsmába egy kólára.
6/7 anonim válasza:
nagyon cíki vagyol!
nem vagyol elég menö hogy velünk logjál!
ne érdekeljen mi a ciki, ha a társaság nem tudja elviselni, akkor ne járj velük kocsmázni. ha ciki lenne nem megenni a kutyasz.t te megennéd?
7/7 anonim válasza:
Miért lenne az?...Pl. nekem most epeműtétem volt,és egy jó 2 hónapig az alkohol tilos,utána is csak óvatosan szabad...ennyi erővel ne járjak el a barátaimmal a kocsmába?Ne foglalkozz azzal,hogy mit gondolnak mások!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!