Elengednétek egy 2 éves kisfiut apukájával locsolkodni?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 7. 15:10
1/17 anonim válasza:
Persze, de mi a baj vele szted? Nem alkalmas az apuka hogy vigyazzon ra? Vagy netan reszegen szokott megjonni a locsolkodasbol?
2/17 anonim válasza:
Persze. Miért ne engedném? Tavaly a fiam még nem volt 2 éves Húsvétkor, de mentek 2-3 helyre.
3/17 anonim válasza:
Miért ne mehetne az apukájával? Mi az h elengedném e... kettőnk gyereke ketten döntünk, meg kell beszélni.
4/17 anonim válasza:
Miért ne?
Mi baja lesz?
Leírhatnád konkrétan, hogy mitől félsz!
5/17 A kérdező kommentje:
Csak azért kérdeztem mert nálunk volt egy olyan locsolo apuka aki hozta a kisfiát is aki ősszel lesz 2 éves és jött vele az anyuka is. furcsának találtam,ezért kérdeztem
2015. ápr. 7. 15:16
6/17 anonim válasza:
Ja, akkor a kérdés inkább úgy hangozna, hogy "Vinnéd anyukát is magaddal locsolkodni?" :)
Nem tudom...nem olyan meglepő, hogy egy másfél évest kísérget az anyukája is, úgyhogy én ezen nem lepődnék meg igazán, még húsvétkor sem.
7/17 anonim válasza:
Elengedném, ahogy el is engedtem, meg mentem velük én is. Nem halok bele, ha évente 1szer én is meglátogatom a rokonokat.
8/17 anonim válasza:
Simán, én csak azt nem értem, anyuka minek oda? Ennyire nem bízik a férjében?
9/17 anonim válasza:
Én soha nem mentem locsolni a férjemmel és a fiammal. Megoldják ők ezt évek óta ketten:)
10/17 anonim válasza:
9 hóssal és 5 évessel ment a párom locsolkodni :) Nem égetném magam sem és a családom sem a kísérgetéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!