Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Anyukák, ti nem futnátok...

Anyukák, ti nem futnátok sokszor inkább világgá?

Figyelt kérdés

Asszem én besokalltam. Elegem van a főzőmosótakarítócseléd szerepből.Mást nem csinálok csak súrolok és gyereket nevelek. Reggel ébredés után kettő perccel már csatatér a gyerekszoba. Amíg összepakolom, addig a gyerek romba dönti a nappalit.Ha főzök,akkor csatatér lesz az egész ház. Mindenhol játékok, kacatok, morzsa, minden szét van kenve, össze van maszatolva, és esélyem sincs utolérni magam. A férjem este hazajön, és közli velem, hogy mekkora retek van, ma sem csináltam semmit. Fel tudnék robbanni, egész héten nincs kihez szólni,egyedül vagyok mint az ujjam,magányos vagyok,depis, és ingerült.

Mit tegyek?

2015. márc. 19. 15:18
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
De most őszintén, hogy segítsünk mi neked innen? Ha keseregsz itt, akkor megoldódik bármi is? Nem rosszindulatból írom, komolyan, csak muszáj valahogy ezt lemeccselned a férjeddel, mert a kesergés semmire nem megoldás, és azért a gyerekedre is gondolnod kell. Egyébként őt meg meg kéne nevelni egy kicsit, hogy ne legyen szemtelen veled, és hogy ne romboljon már mint valami ki vandál! Attól, hogy gyerek, még viselkedhet normálisan, ez is csak rajtad múlik...
2015. márc. 19. 17:37
 12/17 anonim ***** válasza:

A gyerek csak a koztetek levo viszonyt tukrozi vissza. Erzi, hogy apa egy sggfej, anya kivan, mindenen vitaznak, es igy vezeti le.

En mar reg elhagytam volna a ferjemet, ha rendszeresen ilyen beyzolasai lennenek meg elegedetlenkedne.

Persze, leulok, beszelek vele, es ha nem valtoztat, otthagyom. Kell a fenenek egy iolyen shegg.

2015. márc. 19. 18:24
 13/17 anonim ***** válasza:
Menj vissza dolgozni, és add be a gyereket bölcsibe. Egy két éves gyerek már igényli a gyerektársaságot (a lányom legalábbis nagyon élvezi a gyerekek társaságát,reggel már alig várja az indulást). Te pedig ismét felnőtt emberek között leszel, és megjön az önbizalmad a felnőtt feladatoktól.
2015. márc. 19. 18:50
 14/17 anonim ***** válasza:

én is így vagyok, csak én nem kiabálok vele és nem mennék erdőbe sem

én inkább az alacsony vérnoymástól, olyamatos fáradtságtól vagyok ki, energiaital régebben segített, most ver a szívem tőle ugyan rendesen, de a szemeimet is lehet fel kellene varratnom, néha azon agyalok, lehet azért érzem, hog fáradt vagyok mert rálóg a szemöldök alatti rész és nehéz lehet tartani a szemhéjnak, ez meg fáradtságüzenetet küld tévesen az agyba.

2015. márc. 19. 19:06
 15/17 anonim ***** válasza:

Ezen en is keresztulmentem, raadasul en Bp-rol koltoztem videkre a gyerek miatt, igy foleg depis lettem, mivel hozza voltam szokva a nyuzsgeshez es minden egy kopesre van, itt meg meg jatszoter sem volt akkor. Van egy park, de ott meg mar minden bokrot ismertem par het utan, minden nap pedig megsem kocsikazhattam be Pestre, szoval dogunalom volt.

Nekem sem ertette a parom, hogy mi bajom van, hiszen szerinte csak otthon voltam es orulnom kellett volna, hogy nem kell dolgoznom... Raadasul o rengeteget melozott, igy sokszor hetvegen is egyedul voltam akkor mar 2 gyerekkel.

Amint a kicsi betoltotte a 2-t, ment bolcsibe, en meg vissza melozni.

Amennyire feltem tole, hogy milyen lesz 5 ev gyes utan, annyira el sem tudnam maskepp kepzelni ma mar. Imadom a munkam, a kollegaim, jo a fizu, tok jo egesz nap porogni, majd du. elengedni magam es a gyerekekre koncentralni.

Persze, rohadt faradt vagyok idonkent, mivel sajnos a hazimunkat igy is meg kell csinalni, de most mar legalabb en is kibujhatok alola azzal, hogy dolgozom 😃

Idonkent kiveszek egy szabadnapot, amikor pl. hivatalos ugyet intezek es olyankor marad egy kis idom, amikor neha csak egyedul vagyok itthon, mert az is olyan jol tud esni 😃

2015. márc. 19. 21:40
 16/17 anonim ***** válasza:

magnézium, citromfű tea, halolaj sokat segithe

meg rengeteg mozgás heti 2 szer simán nyomd a gyereket apuka kezébe és menj el táncolni, kajakozni vagy sétálni

2015. márc. 19. 23:52
 17/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a tanácsokat, össze fogom kapni magam.

Bölcsibe nem akarom adni, mert szeptembertől ovis lesz, már nem látom semmi értelmét erre a fél évre. Munkát is kéne keresni, mert a régi helyemre nem megyek vissza. Fogalmam sincs mihez kezdjek, utoljára fősuli után éreztem így.

Utolsó előtti, pont ez van nálunk is, nem érti a férjem, mi a bajom, mikor itthon vagyok, nem dolgozok. Ő is sokat melózik. A gyereket csak kéthavonta egyszer bízom rá, akkor is azvan, hogy mikor jövök már, még el se mentem, de már mondja, hogy mikorra jöjjek haza. Nem érti, hogy miért nem jó nekem ha hármasban vagyunk, azt hiszi nem szeretek velük lenni. Kész. Nem tudok mindenkinek megfelelni, nagyon kellene heti pár óra, amikor csak magammal foglalkozom. Havásárolni szeretnék, akkor is az van, hogy hárman megyünk, ő nézeget, én próbálom a gyerek figyelmét lekötni,órákig futok utána a boltban, hulla fáradtan érek haza, ő meg nem érti miért nem êlveztem a közös programot. Úgy érzem, hogy velem senki nem törődik, én vagyok a legutolsó, nem számítok, csak legyen tisztaság meg rend.

Na mindegy, befejeztem a rinyálást, összeszedem magam!

Utolsó, a vitamin jó ötlet, bevezetem:)

2015. márc. 20. 09:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!