Tisztelt fiús anyukák lenne egy (kukis) kérdésem?
Kisfiamnál (3éves és szobatiszta) ma reggel észrevettem, hogy kicsit mintha meg lenne nagyobbodva a kukija, és mintha kicsit rózsaszínesebb lenne. Napközben 2x mondta, hogy fáj is neki. Próbáltam nézni hogy lehe-e valami baja, de nem láttam, viszont a nap végére egyre romlott az állapot. Fürdésnél már egyértelműen látszódott hogy a reggeli állapothoz képest is duzzadtabb és pirosabb a színe. Ez lehet húgyuti fertőzés? Természtesen holnap megyek vele dokihoz, csak érdekelne, hogy másnál volt-e ilyen, mit lehetne tenni?
Ha valakinek lenne tapasztala, megosztaná velem? Köszönöm előre is!
Nekunk is volt két hete ugyanilyen, körömnyi canesten krémmel kentem be 1x es el is mult. Valoszinuleg én voltam a ludas, mert higabbat kakalt es odamehetett a törlésnel es ez okozhatta a gondot nalunk.
Esetleg kérdezd meg, hogy nem utotte-e be? A húgyúti fertőzést nem latod, az belul van, arra csak pisileskor szol, hogy faj.
Szerintem vagy beutotte vagy nem jol lett megmosva/torulve. Fitymajat hatra lehet huzni? Nekunk teljesen, es csak a húgycső vege volt piros.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!