Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 3 gyerekes anyukák, hol,...

3 gyerekes anyukák, hol, milyen munkakörben dolgoztok?

Figyelt kérdés
Itthon vagyok már 8 éve, a legkisebb gyerkőc most volt 3, elkezdte az óvodát. Jó lenne valami munkahelyet találni, de ahova felvettek volna, azt időben nem tudom összehangolni a gyerekek oviba hordásával. Ahol az első előtt dolgoztam, oda nem tudok visszamenni. Legjobb valami részmunkaidős meló lenne 4 vagy 6 órában, de semmit nem találok.
2015. febr. 28. 17:33
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Nálam még 1 évig nem aktuális, mert még 1 évet gyeden vagyok, de én is gondolkodtam, hova megyek dolgozni, mert a mostani munkahelyem folyamatos műszak.

Gyerekeim most: 5 éves, 4 éves és 1 éves. 1 év múlva lejár a gyed és menni kellene dolgozni. Én gondoltam Aldira, ahova heti 20 v. 25 órába is lehet menni és GYET mellett nem is lenne olyan rossz a fizu.

2015. febr. 28. 17:36
 2/14 anonim ***** válasza:
23%

ismerős 2 gyerek után is ahhoz a céghez megy vissza hol volt és ahonnan már egyszer eljött szabira

vezető beosztás, és várják is vissza

aztán megint le fog lépni szülni, mert 3 gyereket akar

2015. febr. 28. 17:51
 3/14 anonim ***** válasza:
6%
*ahol
2015. febr. 28. 17:52
 4/14 anonim ***** válasza:
6%
*szülési szabira, gyedre stb
2015. febr. 28. 17:52
 5/14 anonim ***** válasza:
75%
Engem is visszavárnak, de 3 kisgyerek mellett nem nagyon tudok reggeltől estig dolgozni.
2015. febr. 28. 18:40
 6/14 anonim ***** válasza:
28%

iért vagyok azért leontozva, mert iserős így csinálja?

sőt még barátnőm anyukája is simán dolgozott 8-at,hanem többet 3 mellett.

2015. febr. 28. 18:59
 7/14 A kérdező kommentje:

Írtam, hogy visszamenni nem tudok. Dolgoznék 8 órában is ha találnék olyat ami időben jó. 6-14-óráig tartó reggeles műszakot nem tudtam elvállalni, mert ahhoz legkésőbb fél 6kor indulnom kell, előtte kellene letennem a gyerekeket, de itt 6-kor nyit az ovi, 7-kor a suli. A sulis még megoldható, de a kicsiket nem tudnám hova tenni reggel, arról nem is beszélve, hogy fél 5-5 kor kellene kelniük, ami azért elég embertelen.

8-16ig elvállalnám a 8at, de nem találok olyat. Több műszak szintén kilőve, mert délután és éjjel itthon kell lennem.

2015. febr. 28. 20:05
 8/14 anonim ***** válasza:
Miért nem viszi el őket apuka reggel? Te meg délután szép kényelmesen össze tudnád szedni őket, ha kettőkor végzel.
2015. febr. 28. 21:56
 9/14 anonim ***** válasza:
54%

Ne haragudj, de apjuk nincs a gyerekeknek? Hol van az megírva, hogy kizárólag anyuka dolga az oviba hordás? Nekem csak kettő van, két különböző intézménybe járnak, a beosztásom nagyon gáz, és teljesen természetes, hogy egyikünk viszi, másikunk hozza a gyerekeket. Pedig a párom igazán nem egy élapuka.

Tényleg szívás gyerekkel a 8 órás munka, főleg, ha messze van, valóban sok szempontból előnyösebb a részmunkaidő, de az apuka igenis vegye ki a részét, övéi is a gyerekek.

2015. márc. 1. 15:40
 10/14 anonim ***** válasza:
47%

Szerintem képtelenség. Részmunkaidő nincs Magyarországon.

Én a 2 gyerekkel is nehezen tudom megoldani, így a 3-ról már le is mondtam, pedig szerettem volna. Aztán csinálhatja a tanulmányokat a Kormány, hogy vajon miért nem szülnek a magyar nők.

2015. márc. 2. 22:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!