Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szociális fóbiások, milyen...

Szociális fóbiások, milyen munkakörben dolgoztok?

Figyelt kérdés
Hogy érzitek jobb feladatot is el tudnátok látni, vagy a képességeteknek megfelelőt csináljátok? Nem akadályoz titeket a munkátokban a problémátok?
2014. ápr. 21. 08:59
 1/3 anonim ***** válasza:

Sajnos még a sulit se fejeztem be emiatt. Kezdetben jártam rendesen majd a következõ tanévben magántanuló lettem. Még arra se tudtam rávenni magam, hogy vizsgázni elmenjek ezért kirúgtak. Volt pár beszólása a pszichiáteremnek azóta már oda se járok. 0-24-be itthon vagyok. Hónapok óta nem hagytam el a lakást. Még a boltba se tudok/merek elmenni pedig egy kis faluban lakunk.

Nem tudom elképzelni, hogy valaha is normális munkám legyen.

2014. ápr. 21. 13:17
 2/3 anonim ***** válasza:
Én egyetemista vagyok, de alig bírok bejárni pár órára. Elég elkeserítő, mert nem tudom hogy mi lesz velem akkor ha kikerülök innen és melót kell találnom. Sajnos van olyan ismerősöm akit a családja tart el, mert ő ki sem tud kimozdulni. :(
2014. ápr. 22. 02:51
 3/3 anonim ***** válasza:

Én tökéletesen át tudom érezni a többieket. Nekem is ez a problémám és jártam is vele orvosokhoz, ami kicsit segített is. Most már enyhébbek a tüneteim, de még így is abban a cipőben járok, hogy még mindig nem sikerül befejezni az egyetemet.

Én mondjuk dolgozok már diákmunkában egy gyárban, de még ott is a szociális fóbiámnak köszönhetően tiszta idegbeteg tudok általában lenni. Minden műszakot egy Xanaxszal kezdek, hogy ne reszkessek a félelemtől, pedig ismerősök közé megyek, akikkel jóban is vagyok és a feladataimmal is tisztában vagyok (nem egyszerű, ülj le és ezt rakosgasd munkáról van szó).

Közben pedig, mivel van már szakmám és tényleg közel a diploma, rendes állást is próbálok folyamatosan keresni, de ha véletlenül kapás van és behívnak, akkor annyira remegek és idegeskedem, hogy alig várom, hogy leléphessek onnan. Utána pedig abban reménykedem, hogy ne engem válasszanak, pedig jó lenne már szakmai munka, ahol normálisan keresnék, csak...

Én is attól félek, hogy hasonló helyzetbe kerülök, mint az első válaszoló. :( Nem akarok a szüleimen élősködni már, mert 25 múltam és rossz érzés. De segítséget meg senkitől nem kapok...

2014. ápr. 22. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!