Budapestiek, ti mennyi fizetést kaptok havonta és milyen munkakörben dolgoztok?
Br. 420eFt, középvezető, villamosmérnök.
De, hogy ebből mit tudsz kalkulálni...?
Ne haragudj, de te vagy az idióta. Sok hozzád hasonló ember nem talál jobb szórakozási lehetőséget, mint különféle fórumokon és egyéb oldalakon fikázzon embereket. Az ilyenek az életben nagyon sok elfojtott indulattal rendelkeznek és itt élik ki. Persze név nélkül könnyebb a másikat fikázni, ugye? Az életben biztosan egy kis nyuszi vagy, vagy egy papucsállatka.
Egyébként fogalmad sincs rólam. Nem fogom neked sorolgatni a végzettségemet, mert felesleges. Legyen annyi elég, hogy nem vagyok tudatlan szerencsétlenség. Egyébként, minek válaszoltál a kérdésemre, ha hülyeségnek tartod? Nem volt kötelező.
Az ember pedig tudod, ha nagyon elkeseredett és munkanélküli bármilyen munkát elvállal. Ezért érdekel, hogy ki milyen munkakörben dolgozik. Nekem többféle végzettségem van, így válogathatok, hogy milyen állást pályázok meg.
Értsétek már meg, hogy ennek a honlapnak nem az a lényege, hogy mindenki minősítse az egész kérdést. Rajtam kívül nagyon sokan tesznek még fel buta kérdéseket és sem írogatok neki, hogy milyen idióta kérdést tettél fel és mi a fenéért érdekel ez téged.
Itt egyszerűen válaszolni kell és kész, ha pedig nem akarsz, mert butának érzed a kérdést, akkor ne válaszolj és kész. Nem kell itt arcoskodni. Az pedig az én dolgom, hogy mit kezdek a válaszokkal és, hogy kalkulálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!