Anyukak, ti mennyit kerestek? Kap egyaltalan egy anyuka "normalis" fizetest? Tappenzre, ilyesmire gondolok.
Végig dolgoztam, de csak GYES-t kaptam. (több évvel ezelőtt)
Fizetést a munkámért kaptam. Nem túl sokat:(
Nem igazán értem a kérdést. Dolgoztam, jó fizetésem volt, de nem azért, mert anyuka voltam vagy sem.
Vagy te anyukaként kezdtél dolgozni?
Ha oda mentem volna vissza, akkor sem vették volna el a fizetésem felét, tehát igen, kaphat egy anyuka is normális fizetést.
Heti 12 oraban 170 ezret??
Egyebkent igen,szamit,hogy anyuka vagy sem,mert eleve nem preferaljak, ha valakinek gyereke van,foleg tobb, a betegsegek,szunetek miatt. Nyugosebb egy anyat foglalkoztatni. Szoval,hogy nekik,nekunk csak a minimalber jut? Erre voltam kivancsi. Amugy erdekel ki mit dolgozik :)
4es vagyok: egy multinál dolgozom Hr osztályon.
Szerencsés voltam, pont félállásba kerestek embert, szóval ez volt az első interjú, amin voltam. Különben 2 diplomám van, 3 nyelven beszélek.
Pont az ellenkezőjét tapasztaltam annak, amit írsz. Nekem azért ajánlottak 400bruttót 3 éve, mert még nem volt gyerekem és beismertem, hogy 5 éven belül szeretnék, viszont ha munkahelyet váltok, akkor nyilván nem azonnal megyek el szülni. (400nettó volt a bérigényem, ők hívtak munkaajánlattal)
Maradtam a korábbi munkahelyemen és elmentem szülni inkább akkor előtte. 2 gyereket. Az alapbérem 280ezer br. és az éves jutalmakkal Kb. 350br. körül jön le egy hónapra visszaosztva. Most fogok jelentkezni máshova (immáron letudva a gyerekkérdést), ne legyen kifogás, mint korábban, hogy szülni készülök 5 éven belül.
Egyetemet végeztem, mérnök vagyok és teljesen reális volt a bérigényem 3 éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!