Anyukak, ti mennyit kerestek? Kap egyaltalan egy anyuka "normalis" fizetest? Tappenzre, ilyesmire gondolok.
Huh. Látom sokan jól jönnek ki a diplomájukkal, nyelvtudásukkal :) ennek örülök, csak kicsit elkeseredtem, mert van diplomám, és 265 ezer a bruttóm...amiből kb. 180 ezret kapok kézhez. E mellett napi másfél órát utazok, és 9 órát töltök a munka helyemen. Én a gyerekemmel nem megyek (nem is mehetek)táppénzre, a szüleim vannak vele otthon. Mikor elkéredzkedtem mert orvoshoz akartam vinni, a főnök visszakérdezett, hogy nincs annak a gyereknek apja? :O
egyébként 14 éve dolgozom itt, még tervbe se volt a gyerek kérdés, mikor ide jöttem... de a fizetésem nem befolyásolta, de a hozzáállásuk nem változott még mindig úgy csinálnak mintha nem lenne családom, és bármikor "ugrasztható" lennék :(
jobban örülnék egy gyerekbarátabb munkahelyhez! csak ugye nem egyszerű .....
Én egy közlekedési vállalatnál dolgozom,12 órázom heti 4x,járok éjszakára,hétvégén,ünnepnapokon,125 ezer körül kapok,ebbe benne van az 1 gyerekre járó adókedvezmény.
Nem vagyok túlfizetve :(!
A normális fizetés nálam 200 ezernél kezdődik.
Pár hete két állásinterjún voltam. 3 gyerekem van, még picik (ovi-bölcsi)
Az egyik interjúról majdnem hazaküldtek, annyira látszott rajtuk, hogy gáz a 3 gyerek.
A másik helyen pedig odavoltak, hogy milyen jó, nyugodt, boldog, kiegyensúlyozott családból jönni dolgozni, akkor jobban megy a munka is (felvettek).
És tényleg, én ha magamból indulok ki, most 35 évesen a 3 gyerekkel megbízhatóbb vagyok, mint 25 évesen, mikor azt se tudtam, merre vagyok arccal, rendre másnaposan jártam dolgozni, stb stb.
Van igazgató barátnőm, ő is anyukákat szeret jobban felvenni, mint fiatalokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!