Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen puha talpú cipőt...

Milyen puha talpú cipőt válasszak? Kinek milyen van?

Figyelt kérdés
Igazából a liliputi cipőkről, cinege cipőkről és a pediped cipőkről érdeklődnék. Vajon a pediped megéri az árát? Vagy a láb egészsége szempontjából tökéletesen megfelel a cinege vagy a liliputi is?

2015. márc. 7. 10:41
 1/10 anonim ***** válasza:

Liliputit a gyerekek a lakásban használtak, illetve a kicsinek vettünk, amikor még alig járt. Az kültérben szerintem max nyáron jó. Pedipedből az originalsra gondolsz? Annak a talpa jobban megfelel a kültéri igénybevételhez, 1-1 nyarat hordták a gyerekeim. De az is száraz időben jó, illetve melegben. A Pedipeg gg a következő, az már "rendes" cipő, 1,5 éves koruktól használtuk kb. A kicsinek (nemsokára 3) is ilyet akarok venni nyárra, a nagyobb már Flexet hord. A Pediped szerintem mindent kibír, megéri az árát. Cinegét nem ismerem.

Mennyi idősnek keresel cipőt és mire kell?

2015. márc. 7. 10:55
 2/10 A kérdező kommentje:
Másfél éves kisfiamnak keresek és benti cipőnek, mert elég hideg a padló. Zokniba csúszkál, a tapadós zokni meg valahogy nem az igazi. Cinege igazából szerintem ugyanaz, mint a liliputi. Benti cipőnek pediped-et vagy a liliputit javaslod inkább? Kinti cipőre meg dévényes mondta, hogy kemény kérgűt vegyünk. De láttam a pedipednek azt a verzióját, ami már gumi talpú, kintre való, de nem kemény kérgű. Most akkor, hogy is van ez? Kintre, rendesen járni kérges vagy ne kérges cipőt vegyek? Ja és harántemelőset vagy ne?
2015. márc. 7. 11:12
 3/10 anonim ***** válasza:
hú de jó,hogy megkérdezted kérdező :-) én meg kintre akartam fél évesnek liliputit, nem is tudtam,hogy az benti.most így én se tudom,milyet vegyek :s
2015. márc. 7. 11:45
 4/10 A kérdező kommentje:
Még kb. 1 éve én is azt gondoltam, hogy kintre veszek ilyet. Aztán rájöttem, hogy az nem lesz úgy jó....
2015. márc. 7. 11:49
 5/10 anonim ***** válasza:

Fél évesnek kintre jó a liliputi, amint kitavaszodik. Járni annyira nem.

Lakásba liliputit vennék, szerintem annak a talpa jobb bentre.

Az enyémek kb 1,5 éves koruktól Pediped GG-t hordtak. Ha a dévényes harántemelőst javasolt, akkor gondolom, annak oka van. Az enyémeknek nem volt eddig se ortopédiai bajuk, így nem kemény kérgűt hordtak.

2015. márc. 7. 15:27
 6/10 anonim ***** válasza:

[link]

igen,én is ezekkel szemezek,jónak tűnnek

3as

2015. márc. 7. 16:02
 7/10 A kérdező kommentje:
Több helyen olvasom, hogy a pediped originals csúszik pl. a parkettán...............
2015. márc. 7. 16:04
 8/10 anonim ***** válasza:
1., 5. vagyok: igen, pont ezért nem ajánlottam lakásba. Más a talpkialakítása, csúszhat. Kültérbe viszont strapabíróbb.
2015. márc. 7. 18:54
 9/10 A kérdező kommentje:
Hát beakartam linkelni a cinege cipő oldaláról egy cipőt. erre kiírja, hogy a trágár szavak szűrője kiszűrte az én hozzászólásomat. érdekes..............
2015. márc. 7. 23:17
 10/10 A kérdező kommentje:
Amúgy a cinege oldalán vannak más puha talpú cipők is, amik más márkájúak. Azt szerettem volna belinkelni, hogy jó-e bentre is.
2015. márc. 7. 23:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!