Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mi a véleményetek a puha...

Mi a véleményetek a puha talpú kis cipőkről?

Figyelt kérdés
Benti használatra venném. Jobb szeretném ha csak zokniban lenne a talp fejlődése szempontjából a kisfiam, de elég hideg a padló. Tényleg olyan érzés a puha talpú cipő mintha cipő nélkül lenne? Abban is tud szabadon mozogni a lába, fejlődni megfelelően?
2015. febr. 4. 09:44
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
vannak olyan "zoknik" aminek a talpa bőr... én azt adom harisnyára rá :)
2015. febr. 4. 09:48
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ milyen cipőről van szó! A puha talpú is lehet ezerféle.
2015. febr. 4. 09:48
 3/15 A kérdező kommentje:
Pl. liliputi?
2015. febr. 4. 09:51
 4/15 anonim ***** válasza:
76%

Nem puhának hanem rugalmasnak kell lenni.

A puha vastag talpban elcsúszik a lába. A rugalmasság a fontos. Az elsö jót ajánlott, lehet zokniban is kapni börtalput, de a csúszásgátlós vastag zoknikat eleve egy másik zoknira adjuk rá. Ès lehet ezeket a bör topánkákat kapni, azok is jók.

2015. febr. 4. 10:09
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Anno a kisfiamnak Carozoo márkájút vettem, most a lányomnak Liliputit. Nagyon jó a Liliputi, nagyon puha bőr, szivacs és megint bőrréteg van az alján, a carozoonak csak egy réteg bőr volt, igaz az vastagabb. Nekem is fázik ilyenkor télen a lábam itthon ha csak zokniban vagyok úgyhogy mindenképp szerettem volna Nekik cipőt. Szerintem ugyanúgy tud szabadon mozogni benne a kis lábacskája.
2015. febr. 4. 10:10
 6/15 anonim ***** válasza:

Mind a két gyerekem ilyet hordott itthon téli időszakban. Én szerettem őket.

De mekkora a fiad? Nálunk a kicsi pl amikor járni tanult, neki nem volt jó a puhatalpú, csak később, nem állt benne biztosan. Akkor rendszeresen Superfit magasszárú szandálban volt itthon.

2015. febr. 4. 10:16
 7/15 A kérdező kommentje:
17 hónapos. Kapaszkodva régóta megy, de segítség nélkül 1 hónapja, még tanulja a járást.
2015. febr. 4. 10:20
 8/15 A kérdező kommentje:
Valaki írta, hogy ne puha talpú, hanem rugalmas talpú cipő legyen és ajánlotta a bőr topánkákat. Szóval, én is tudom, hogy a rendes cipőnek ne puha, hanem rugalmas talpa legyen. A bőr topánkáról meg annyit, hogy épp arról tettem fel a kérdést. Bőr topánka " hivatalos " nevén puha talpú kis cipő.
2015. febr. 4. 10:22
 9/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Jó ötlet a bőrtalpú zokni is, amit az elején írt valaki.
2015. febr. 4. 10:23
 10/15 anonim ***** válasza:
Mi ugyan még nem használunk cipőt, de ringatón ahova járunk szinte az összes 1-1,5-2 kisgyerek cinege cipőt hord bent a teremben. Sztem ha mi oda jutunk korban én is ilyen cipőt fogok venni a kislányunknak.
2015. febr. 4. 10:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!