Puhatalpú cipők után milyen cipőt válasszak?
Figyelt kérdés
Eddig pedipedet használtunk,most viszont kellene egy bélelt cipő, de nem tudom milyet vegyek. A ddstep, asso és más nagy márkák mind harántemelősek v. lúdtalpbetétesek vagy kemények. Én pedig jobban szeretnék egy betét nélküli, hajlékonyabb talpú, jó minőségű cipőt. Tudnátok nekem ajánlani? nagyon köszönöm!2013. nov. 4. 07:21
1/7 anonim válasza:
Annyira nem vagyok jártas a témában, de nekünk Elefanten volt. Nem vettem észre, hogy harántemelős, vagy lúdtalpbetétes lenne, ellenben puha a talpa, és kényelmes.
3/7 A kérdező kommentje:
A ddstep-et megnéztem, gyönyörű cipők,de harántemelősek sajnos. Megnézem az elefantent is, azt nem ismerem. köszönöm a tippeket!!
2013. nov. 5. 13:32
4/7 anonim válasza:
Az elefanten nem harántemelős és nem is döntött sarkú, viszont kényelmes, hajlékony talpú. Ugyanilyen jók a Bama cipők (Reno) vagy a Superfit cipők is!
5/7 A kérdező kommentje:
köszönöm!
2013. nov. 6. 05:53
6/7 A kérdező kommentje:
elefanten lett és tényleg jónak tűnik,remélem tartós is lesz
2013. nov. 12. 16:26
7/7 anonim válasza:
Tuti :) Én általában másodkézből veszem, de még bőven tovább is tudom adni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!