Milyen matracot válasszak leesésgátlós gyerekágyba? Nektek milyen van?
Mostanság kerülne a lánykánk új ágyba,mert nemsokára jön a tesó. de nem tudunk dönteni. a férjem szerint 12 cm vastagság alatt ne vegyünk matracot,mert az nem alvásra van (bútoráruházban dolgozott régen,innen a nagy szaktudás :) ),de ilyen vastagat nem is találtam. ez pl. csak 6 cm vastag:
eddig ez a legszimpibb.
jelenleg az is fontos lenne,h. olcsó legyern,mert épp építkezünk is újfent.
így ez is szóba jött,de félek,h. nagyon sz@r lenne:
tudnátok linkelni nekem,h. nektek milyen van,vagy egy viszonylag olcsó webshopot?
először azt döntsétek el, hogy szivacs vagy kókusz. mondjuk mindkettőből megéri a 12cm eset venni, de szivacsból azért ez jóval fontosabb.
szivacsből tudtok csak simán méretre vágatni kárpitosnál és varrhatsz rá huzatot.
kókuszt meg meg kell keresni hol a legolcsóbb.
én nemrég vettem 16E-ért 14cm vastag kókusz matracot, extravastag, teljesen körbe cipzározható huzattal. a szivacs 10.000.- lett volna vágatva plusz huzat, szóval megérte és még egészségesebb is :)
ha gondolod este elküldöm a weboldalt ahol vettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!