Ti szolnátok ilyen estben?
Figyelt kérdés
Ma voltunk Westendben egy apuka babakocsiba tologatta a babát teljesen beöltöztettve ő persze levette a kabátját. Kétszer is szembe jött velünk. Férjem azt mondta ha mégegyszer szembe jönnek ő szól, mert mi is majd meg sültünk és látszott a gyereken, hogy tiszta piros az arca a melegtől. De végül már nem láttuk többet őket.2015. febr. 22. 19:36
11/12 anonim válasza:
Nem szólnék. Az embereknek ez a mániájuk, hogy beleszóljanak mások dolgába. Ő ismeri a saját gyerekét, ő tudja, meddig maradnak bent, mit tud bárki külső szemmel okoskodni ebben?
12/12 anonim válasza:
Nem szólnék mert nem ismerem a gyereket, sem a körülményeket, csak láttam valamit ahogy elmentek mellettünk.
Az én lányomról nem vehetem le a kabátját ha bemegyünk valahova. Akár a mamáékhoz, akár boltba megyünk. a gyerek legalább 20 percet ül kabát-sapka-sál kombinációba, aztán amikor megunja szól hogy most már levehetjük. Kicsinek is üvöltött ha kivettem a bundazsákból, olyan soká jöttem rá, hogy mi a baja olyankor.Szerintem ha a gyerek nem sír, nem jelezte hogy gondja van akkor nem hiszem hogy bele kell szólni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!