Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ti szolnátok ilyen estben?

Ti szolnátok ilyen estben?

Figyelt kérdés
Ma voltunk Westendben egy apuka babakocsiba tologatta a babát teljesen beöltöztettve ő persze levette a kabátját. Kétszer is szembe jött velünk. Férjem azt mondta ha mégegyszer szembe jönnek ő szól, mert mi is majd meg sültünk és látszott a gyereken, hogy tiszta piros az arca a melegtől. De végül már nem láttuk többet őket.

2015. febr. 22. 19:36
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
90%
Nem mert ez nem tartozik rátok.
2015. febr. 22. 19:41
 2/12 anonim ***** válasza:
88%
Nem szólnék, mert lehet hogy rossz néven venné...
2015. febr. 22. 19:43
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Szeritnem az a gyerek jelezni fogja ha gondja van. Nyűgös lesz, sírdogál, fészkelődik. Bár én is inkább nekivetkőztetem, ha nem egy két percre megyünk be valahová, hiszen egy babának is melege van, ahogy nekünk. Bár más egyhelyben feküdni és aludni és már sétálni, de azért valóban érdemes kizippcározni, sapkát levenni róla is.
2015. febr. 22. 19:49
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Nehéz ügy, ilyesmit én is látam. Boltolás közben a szülő úgy gondolta, hogy sötétben tartja babáját, hogy fel ne ébredjen és vastag takaróval a fejét!!! fedte le a babájának. Pár hónapos lehett. Én a boltban dolgoztam, mint takarítónő. Ez egy nagy lakberendezési és ruhásbolt, nem két percig nézelődtek. Nem szóltam, de közel álltam hozzá.
2015. febr. 22. 19:50
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
nem szólnék,merrt nem az én gyerekem,nincs jogom beleszólni,de ha hallanám sírni a babát,biztos megjegyezném a férjemnek csak úgy mellékesen (de hogy hallják) hogy biztos melege van azért sír,én is megsülök. és látványosan levenném a kabátom meg a pulcsim :-) nem direkt beszólás,de hátha veszik a lapot
2015. febr. 22. 20:07
 6/12 anonim ***** válasza:
59%
Igen. Egy gyerek élete nem játék és ők még hamar túl hevülnek. Van aki ezt nem tudja és igenis kötelesség figyelmeztetni a másikat a veszélyre.
2015. febr. 22. 20:18
 7/12 anonim ***** válasza:
Ha nagyon zavar bemennék valahova, ahol megállnak nézelődni, 'véletlenül' melléjük keverednék, megcsodálnám a babát, megkérdezném tőle, hogy 'nincs meleged, kishölgy?', ha kislány, hátha apuka veszi a lapot. De nem erőltetném, megdicsérném a babát és mennék tovább.
2015. febr. 22. 21:20
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem szólnék.

Mindenki "intézze" a saját gyerekét. És nyilván jelezne a baba, ha annyira rossz lenne neki.

És mindenkinek más a hőérzete. Én nagyon fázós vagyok, ritkán veszem le a kabátot bevásárlóközpontban, plázában. Nincs melegem.

Az én fiam pl imádta a meleget pici babaként. Akkor aludt a legnagyobbakat, amikor sz@rrá izzadt. Ő ilyen.

2015. febr. 22. 21:22
 9/12 anonim ***** válasza:
nekem volt, hogy nyárom szembejött egy fitalat anyuka szintén kicsivel és közvetlenül rám mosolygott, mondta szép baba, stb és akkor szólt, hogy sok rajta a réteg, nyár van..
2015. febr. 22. 21:37
 10/12 anonim ***** válasza:

Én nem szólnék, biztos megvolt az oka. Mennyi időn belül találkoztatok szembe? Ha 10 perc, el tudom képzelni, hogy nem akarta öltöztetni-vetkőztetni a gyereket...

Nem szeretem az ilyen beszólogatósakat, főleg ha nem ismeri valaki a körülményeket. Nekem konkrétan volt, hogy vonaton szóltak be: megitattam a 1.5 évesemet, majd én is ittam. A kedves útitárs már csak azt látta, hogy én iszok és a 1.5 évesem nyújtózkodik az üvegért (mert ugye egy 1.5 évesnek mi más kellene, mint ami az anyuka kezében van?), és majdnem hogy lecseszett, hogy hogy van pofám inni, a babának meg nem adok, pedig mennyire szomjas?!?!

Ha végképp szólni akar valaki, akkor tegye meg közvetlenül, annál szerintem nincs zavaróbb, amikor az ember úgy tesz megjegyzést, hogy elmegy mellette, vagy épp másnak mondja fennhangon. Ha van véleményünk, akkor vállaljuk, és a következményét is, ha nem veszik jó néven.

2015. febr. 22. 23:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!