Ti szolnátok ilyen estben?
Nem szólnék.
Mindenki "intézze" a saját gyerekét. És nyilván jelezne a baba, ha annyira rossz lenne neki.
És mindenkinek más a hőérzete. Én nagyon fázós vagyok, ritkán veszem le a kabátot bevásárlóközpontban, plázában. Nincs melegem.
Az én fiam pl imádta a meleget pici babaként. Akkor aludt a legnagyobbakat, amikor sz@rrá izzadt. Ő ilyen.
Én nem szólnék, biztos megvolt az oka. Mennyi időn belül találkoztatok szembe? Ha 10 perc, el tudom képzelni, hogy nem akarta öltöztetni-vetkőztetni a gyereket...
Nem szeretem az ilyen beszólogatósakat, főleg ha nem ismeri valaki a körülményeket. Nekem konkrétan volt, hogy vonaton szóltak be: megitattam a 1.5 évesemet, majd én is ittam. A kedves útitárs már csak azt látta, hogy én iszok és a 1.5 évesem nyújtózkodik az üvegért (mert ugye egy 1.5 évesnek mi más kellene, mint ami az anyuka kezében van?), és majdnem hogy lecseszett, hogy hogy van pofám inni, a babának meg nem adok, pedig mennyire szomjas?!?!
Ha végképp szólni akar valaki, akkor tegye meg közvetlenül, annál szerintem nincs zavaróbb, amikor az ember úgy tesz megjegyzést, hogy elmegy mellette, vagy épp másnak mondja fennhangon. Ha van véleményünk, akkor vállaljuk, és a következményét is, ha nem veszik jó néven.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!